Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Διακοπή στο Παγκρήτιο

Διακοπή στο Παγκρήτιο Προσωρινή διακοπή υπάρχει στον αγώνα του Παγκρητίου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό προκειμένου να καθαριστεί το γήπεδο και μετά θα αποφασιστεί αν τελικώς θα συνεχιστεί το ματς ή όχι. Φωνές από τους Πειραιώτες για το ακυρωθέν γκολ του Τοροσίδη στο 22'. LIVE από το gazzetta.gr η ροή του αγώνα σε σχολιασμό του Ηρακλή Αντύπα.

Έπεσε η βροχή, αποφασίστηκε η διεξαγωγή του ματς
Από κάποια στιγμή και έπειτα η βροχή έπεσε αρκετά, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί αισθητά η εικόνα του αγωνιστικού χώρου του Παγκρητίου σταδίου. Έτσι αποφασίστηκε να γίνει κανονικά παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Προβληματισμός για τον καιρό και το γήπεδο
Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες σε όλη την Ελλάδα έπληξαν και το Ηράκλειο της Κρήτης.  Η συνεχής βροχή, που έπεφτε από το πρωϊ επηρέασε  τον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου.

Στις 16.00 οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν για ζέσταμα, η κατάσταση ήταν καλύτερη, ωστόσο στις 16.15 οι ουρανοί.. άνοιξαν έντονη βροχόπτωση, αστραπές, ομίχλη ήταν το σκηνικό στο Παγρκήτιο και ο προβληματισμός μεγάλωσε...

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πάρντο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Τοροσίδης, Ντουντού, Ουρτάδο, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ριέρα, Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου