Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

H... επιδημία χτύπησε και «Τόρο»!

H... επιδημία χτύπησε και «Τόρο»!Οι  θλάσεις... συνεχίζονται στον Ολυμπιακό με νέο θύμα αυτή τη φορά τον Βασίλη Τοροσίδη, που σύμφωνα με τις πρώτες  εκτιμήσεις χάνει τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά και το μισό παιχνίδι με Εργοτέλη. Δύσκολα και ο Μέλμπεργκ με ΠΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας διεθνής χάνει και το μισό ματς που υπολείπεται με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague...

«Χλωμό» για Μέλμπεργκ

Δύσκολη φαίνεται πάντως και η συμμετοχή για τον Όλοφ Μέλμπεργκ στην αναμέτρηση με τονΠΑΟΚ, αφού ο Σουηδός άσος μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα, δεν έδειξε να πατάει καλά όμως, και πιθανότατα θα τεθεί εκτός του κυριακάτικου ντέρμπι. 

Πλέον, ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρέπει να λύσει αρκετούς γρίφους αναφορικά με την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», αφού ήδη είναι νοκ αουτ οι Ραούλ Μπράβο και Αριέλ Ιμπαγάσα για το ντέρμπι με τον μακεδονικό σύλλογο. Οι δύο τελευταίοι πάντως, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμοι ως το επόμενο Σάββατο και θα αγωνιστούν απέναντι στην ΑΕΚ.

Υπάρχουν και... ευχάριστα

Ακόμη, ο Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να μπει την Παρασκευή στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Κέβιν Μιραλάς ακολούθησε το πρόγραμμα από ένα σημείο και μετά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον Μάρκο Πάντελιτς, παρά το γεγονός ότι ένιωσε στομαχικές διαταραχές που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την προπόνηση.

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή