Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ για Κορομίνας! (video)

ΠΑΟΚ για Κορομίνας! (video)«Παιχνίδι» του  ΠΑΟΚ και τον Φεράν Κορομίνας αναφέρει ισπανικό ΜΜΕ, αφού ο επιθετικός της Εσπανιόλ δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των Καταλανών. Πάρτε μια γεύση του σε video!
Για τον 27χρονο επιθετικό της Εσπανιόλ, Φεράν Κορομίνας ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την ιστοσελίδα της El mundo Deportivo, η οποία τονίζει πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο και θέλει να αναζητήσει αλλού την τύχη του. 
Όπως μάλιστα αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Δικέφαλος του Βορρά αποτελεί μία καλή επιλογή για τον «Κόρο», αφού είναι ανάμεσα στις πρώτες ομάδες της Ελλάδας και αγωνίζεται στο Europa League, όπου εντυπωσιάζει. 

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Ελλάδα μπορεί να μην αποτελέσει προορισμό μόνο για τον Κορομίνας αλλά και για τον Μπεν Σαχάρ, ο οποίος επίσης είναι εκτός πλάνων του Ποκετίνο και θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό!

Σχετικά video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου