Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ…



Η περίπτωση του Νέρι Καστίγιο θα πρέπει ίσως να απασχολήσει σοβαρά την διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ίσως θα έπρεπε να πάρει ένα μικρό ρίσκο φέρνοντας τον στο Λιμάνι και πάλι.

Ο Καστίγιο προτάθηκε εκ νέου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και οι άνθρωποι της ομάδας του, των Chicago Fire, θέλουν να τον δώσουν και φυσικά εξετάζουν πρώτα την περίπτωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αφού ξέρουν ότι ΜΟΝΟ σε αυτή την ομάδα στον κόσμο ο Νέρι πάει ακόμα και κολυμπώντας.

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σκέφτονται βέβαια πολλά και το οικονομικό θα παίξει μεγάλο ρόλο. Ούτως ή άλλως όμως, μιλάμε για μια ιδιαίτερη περίπτωση.

Ο Νέρι έχει μπροστά του 5 με 6 καλά χρόνια μπάλας και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πρέπει ίσως να σκεφτούν σοβαρά να ξαναπάρουν ένα παιδί βγαλμένο από τη σάρκα του, αφού από παιδάκι είναι εδώ και στο μπαλκόνι του κυματίζει ακόμα η ερυθρόλευκη, κάτι που δεν θα συνέβαινε προφανώς αν έβλεπε τον ΘΡΥΛΟ επαγγελματικά και μόνο, και να έχει μια έξτρα λύση για τις πτέρυγές του. Έχουμε πολύ περισσότερα να κερδίσουμε και λιγότερα να χάσουμε φέρνοντας και πάλι τον Καστίγιο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Γιατί αν ο Καστίγιο παίξει και είναι το πιο πιθανό, αφού θα βρεθεί στην ομάδα της καρδιάς του και με την παρακίνηση του κόσμου θα «πάρει» μπρος, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα έχει στα χέρια του ένα πυρηνικό όπλο. Το αν ήταν τόσο καιρό απενεργοποιημένο ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Το σίγουρο είναι ότι αν ο Καστίγιο γυρίσει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο αφού είναι η μοναδική του επιθυμία να παίξει και πάλι για τον ΘΡΥΛΟ και να αποθεωθεί από τους οπαδούς του που τόσο πολύ τον πιστεύουν ακόμα.

Θα πρέπει ίσως η διοίκηση να σκεφτεί ότι αν αυτή η μεταγραφή δεν «πιάσει» δεν θα έχει να χάσει και πολλά …αλλά αν πιάσει, που όπως όλοι πιστεύουμε στην αναγέννησή του, τότε θα μιλάμε για μια τεράστια μεταγραφή!


Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ… http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/12/blog-post_350.html#ixzz19DJvRp6u

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου