Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

«Τίτλους και στην Ελλάδα ο Φερέιρα»

«Τίτλους και στην Ελλάδα ο Φερέιρα»Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στη Record για την Μπενφίκα, τον Παναθηναϊκό, τον Νούνο Γκόμεζ αλλά και τον προπονητή του στο Τριφύλλι, Ζεσουάλδο Φερέιρα και την καταπληκτική δουλειά που κάνει.
Ο «Κατσούρ» επανέλαβε τους λόγους που αποχώρησε από την Μπενφίκα και ήταν η οικογένειά του: «Πέρασα τρία υπέροχα στην Μπενφίκα και ο μόνος λόγος που έφυγα ήταν η οικογένειά μου, καθώς δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα. Δεν είναι εύκολα τα ταξίδια αυτά, αλλά... κόλαση. Ο μόνος λόγος που έφυγα από την Μπενφίκα ήταν αυτός και δεν είπα ψέμματα».
Για τον Νούνο Γκόμεζ και την πιθανή αποχώρησή του από την ενεργό δράση: «Ο Νούνο Γκόμεζ είναι ένας μεγάλος παίκτης και ένας μεγάλος φίλος. Θα ήθελα να τον έχουμε εδώ. Είναι πολύ έξυπνος και πολύ περισσότερα από ένας απλός ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει να σκεφτούμε τι είναι καλύτερο για αυτόν, αλλά είναι ένα σύμβολο της Μπενφίκα».
Για τον Φερνάντο Σάντος: «Ξέρει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό βοηθάει. Ο Σάντος είναι ξεκάθαρα η καλύτερη λύση μετά την αποχώρηση του Ρεχάγκελ. Το γίνουμε και πάλι πρωταθλητές Ευρώπης πρακτικά είναι αδύνατο. Αυτά γίνονται μία φορά σε όλη τη ζωή σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου