Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Όλα δείχνουν αναβολή της Γ.Σ.!

Όλα δείχνουν αναβολή της Γ.Σ.!Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με υπηρεσιακό πρόεδρο τον Τζόνι Βεκρή και επειδή δεν βρίσκεται λύση για τον προεδρικό θώκο πάει προς αναβολή η Γενική Συνέλευση! Ακούγεται και το όνομα της Λιάνας Κανέλλη.
Οι επαφές των πράσινων μετόχων και των στελεχών της ΠΑΕ είναι συνεχείς, αλλά κανείς δεν «ψήνεται» για να αναλάβει τον προεδρικό θώκο του Τριφυλλιού. Στον Αδαμάντιο Πολέμη έχει προταθεί να γίνει ο αντι-Πατέρας, αλλά δεν είναι καθόλου θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι, δεν θα έχει νόημα να γίνει η Γενική Συνέλευση χωρίς να έχει βρεθεί λύση.
Επειδή δεν βρίσκεται λύση εκ των έσω για την προεδρία (κανείς μέτοχος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει) ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε λύση εκτός ΠΑΕ. Το όνομα που ακούγεται πιο έντονα από όλα είναι της Λιάνας Κανέλλη. Η βουλευτής του ΚΚΕ είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του Τριφυλλιού, ενώ «παίζει» και το όνομα του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Βασίλη Κωνσταντίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου