Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Πάει Ριζούπολη η ΑΕΚ

Πάει Ριζούπολη η ΑΕΚΗ εικόνα του ΟΑΚΑ με τις άδειες κερκίδες, την αποχή τόσο των οργανωμένων όσο και των κατόχων διαρκείας σε συνδυασμό με τα δυσβάσταχτα κόστη του γηπέδου οδηγούν την ΑΕΚ στην λύση της Ριζούπολης.



Χθες το ΟΑΚΑ είχε λιγότερους από 6.000 οπαδούς γεγονός που καταδεικνύει ότι ακόμη και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για την παραμονή της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς ακόμη και αυτοί δεν παρακολουθούν πλέον την ομάδα.
Η διοίκηση της ΑΕΚ θεωρεί ότι η Ριζούπολη θα προσελκύσει ξανά τον κόσμο, καθώς είναι πολύ πιο «ζεστή» από το αχανές ΟΑΚΑ, ενώ εκεί θα μπορέσει η Ένωση να δημιουργήσει μια έδρα που θα μπορέσει να δώσει ώθηση στην ομάδα στην κρίσιμη στιγμή που βρίσκεται.
Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου να γίνει στην Ριζούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου