Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Οι Έλληνες που θέλει ο Μανόλο

Οι Έλληνες που θέλει ο ΜανόλοΟ Μανόλο Χιμένεθ με την μέχρι τώρα παρουσία του στην ΑΕΚ έχει σχηματίσει άποψη για τους Έλληνες παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην Ένωση. Πρόκειται για τους Γεωργιάδη, Φορτούνη, Μαλεζά και Σιόβα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αρχίσει και αποκαλύπτει ποιες είναι οι επιθυμίες του και πως θέλει να κινηθεί ηΑΕΚ στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, εάν παραμείνει βέβαια στην τεχνική της ηγεσία.
Ο ισπανός τεχνικός έχει κάνει λόγο για το ελληνικό μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει και σύμφωνα με την «Sportday» έχει ήδη ξεχωρίσει τέσσερις Έλληνες παίκτες που θα ήθελε να τους δει στην ομάδα του καθώς θεωρεί ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ίδιου αλλά και τις φανέλας τηςΑΕΚ.
Ο λόγος για τους Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού, Κώστα Φορτούνη του Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρη Σιόβα του Πανιωνίου και Στέλιο Μαλεζά του ΠΑΟΚ.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί είναι εύκολο ή πιθανό να αποκτηθούν. Η Ένωση θα κινηθεί με συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη και είναι πιθανό για την απόκτηση των παικτών αυτών να χρειάζονται χρήματα που δεν μπορεί να διαθέσει.
Έτσι και αλλιώς, είναι λίγο ή πολύ γνωστές οι απαιτήσεις των ομάδων που έχουν τους παίκτες.
Ο Γεωργιάδης έφτασε κοντά στην ΑΕΚ και τα Χριστούγεννα, ωστόσο η πρόταση των κιτρινόμαυρων δεν ικανοποίησε τους Σερραίους. Ο ενδεχόμενος υποβιβασμός των Λιονταριών μπορεί να κάνει εφικτή αυτή την περίπτωση για την ΑΕΚ.
Η περίπτωση του Φορτούνη μάλλον ανήκει στις ανέφικτες καθώς είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον παίκτη, ενώ μάλιστα ο Αστέρας απέρριψε πρόταση των ιταλών.
Ο Δημήτρης Σιόβας, για τον οποίο ο Χιμένεθ έχει πολύ καλή άποψη, δεν κατάφερε να δημιουργήσει… φίλους στην τελευταία του επίσκεψη στο ΟΑΚΑ, με τα σχόλια που έκανε κατά την αποχώρηση της ομάδας και έτσι δεν αποκλείεται, ακόμη και αν μπορούσε να ικανοποιήσει η ΑΕΚ τον Πανιώνιο, να υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς.
Τέλος για τον Στέλιο Μαλεζά έγινε μια προσπάθεια τα Χριστούγεννα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε την πρόταση που έκανε η ΑΕΚ. Είναι πιθανό να υπάρξει νέα προσπάθεια το καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα βρει ανταπόκριση και αυτή την φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου