Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Το yellow trip συνεχίζεται!

Το yellow trip συνεχίζεται!Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το τέλος του φετινού ευρωπαϊκού ονείρου και την ανάγκη προσήλωσης εκ νέου στον στόχο της επιστροφής στα σαλόνια. Eντός συνόρων η υποκρισία καλά κρατεί!

Στο City of Manchester ολοκληρώθηκε για τον ΑΡΗ το φετινό ευρωπαικό ταξίδι. Με βάση την δυναμικότητα των δύο ομάδων αυτό ήταν και το φυσιολογικό αποτέλεσμα. Ο ΑΡΗΣ κόντρα στην Ατλέτικο, την Λεβερκούζεν, την Ρόζενμποργκ, ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι με την Σίτυ απέδειξε ότι δεν παίζουν (πάντα) τα χρήματα ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο «παίζουν» ο προπονητής, οι παίκτες, το πάθος, η δύναμη, η τακτική, η τύχη, η θέληση, τα λάθη, οι διαιτητές. Στην Ελλάδα… μπάλα παίζει και ο κόσμος. Στον ΑΡΗ ο κόσμος του έχει γίνει αντικείμενο θαυμασμού, αλλά παράλληλα και αιτία κατάρρευσης μίας χρόνιας προπαγάνδας απαξίωσης αυτού του συλλόγου.
Βέβαια όταν κάποιοι προσπάθησαν να απαξιώσουν την μεγαλειώδη κάθοδο 25000 οπαδών στην Αθήνα, ήταν φυσιολογικό να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και με τους 6000-7000 φίλους του ΑΡΗ που βρέθηκαν στο Μάντσεστερ.
Την απάντηση σε όλους αυτούς τους αυθαίρετους διαστρεβλωτές της πραγματικότητας, πέρα από τις εικόνες, την δίνει η επίσημη καταμέτρηση από την Μάντσεστερ Σίτυ (στο ημίχρονο παρακαλώ) του αγώνα. Για όσους «είδαν» από το σπίτι ή το καφενείο τους το παιχνίδι και κάνουν λόγο για 2 ή 3 χιλιάδες κόσμου (λες και είναι λίγοι κι αυτοί) απλά θα σημειώσω ότι οι Άγγλοι που μετράνε μέχρι τελευταίου τον φίλαθλο που μπαίνει στο γήπεδο, ενημέρωσαν ότι στην κερκίδα των φίλων του ΑΡΗ φιλοξενήθηκαν 5971 φίλαθλοι συν 200 φίλοι του ΑΡΗ στα VIP.
Αυτός ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχανε από το 10΄με 2-0 με δύο γκολ του κ. Ντζέκο που η Σίτυ τον αγόρασε 37 εκ. ευρώ !!! Και μόνο που ο ΑΡΗΣ έφτασε στο σημείο να παίζει αντίπαλος με αυτή την ομάδα στους 32 του θεσμού τα λέει όλα για την πορεία του.
Ο Μιχάλης Σηφάκης μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του-πέρα από την προσωπική του θέση ότι για τον ίδιο αυτή η πορεία ήταν ίσως η ομορφότερη στιγμή της καριέρας του-είπε δύο-τρία πράγματα που θεωρώ ότι οφείλουν να τα ακούσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας. Ο αρχηγός του ΑΡΗ σημείωσε ότι όποιος δεν είναι ευχαριστημένος από την φετινή παρουσία στην Ευρώπη θα ήταν αχάριστος (και έχει 100% δίκιο), αλλά παράλληλα για μένα τόνισε και το σημαντικότερο. Είπε ότι στα 7 παιχνίδια που απομένουν για να ζήσουν παίκτες, κόσμος και δημοσιογράφοι (!) ανάλογες στιγμές τη νέα χρονιά, πρέπει να πετύχει η ομάδα τον (αυτονόητο) στόχο της εξόδου στην Ευρώπη εκ νέου.
Ο ΑΡΗΣ θεωρώ ότι στα τελευταία 7 παιχνίδια θέλει 14-15 βαθμούς για να είναι στα πλέι-οφ. Στην Λάρισα σίγουρα οι συνθήκες δεν θα είναι ιδανικές για πολλούς και διάφορους λόγους. Προσωπικά αυτό το οποίο με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι η αποστολή του ΑΡΗ έφτασε στην Θεσσαλονίκη στις 730 το πρωί και επομένως οι παίκτες στα σπίτια τους έφτασαν στις 9 το πρωί! Αύριο θα προπονηθούν και θα πάνε στην Λάρισα για να παίξουν ένα παιχνίδι δύο μέρες μετά το Μάντσεστερ. Είναι δεδομένο ότι ο Μιχαλήτσος θα προσπαθήσει να φρεσκάρει την  ομάδα με 4 και 5 αλλαγές στο βασικό σχήμα. Σε αυτά τα ματς όμως για να ανταπεξέλθει το σώμα πρέπει να περισσεύουν και τα ψυχικά αποθέματα. Κι εκεί για μένα θα κριθούν όλα την Κυριακή στον πρώτο από τους 7 τελικούς όπου τα περιθώρια απωλειών είναι σχεδόν μηδαμινά…
Υ.Γ.1 Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα προσωπικά σε όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση του φετινού yellow trip. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συνεργάτες για την συνδρομή τους στην υλοποίηση όλων των απαιτήσεων της UEFA που πολλαπλασίασε τον όγκο δουλειάς, αλλά ως αποτέλεσμα έφερε τα συγχαρητήρια της ευρωπαικής ομοσπονδίας προς τον σύλλογο.
Υ.Γ.2 Πριν και μετά τα παιχνίδια των ομάδων της Θεσσαλονίκης με τον Ολυμπιακό στα ραδιόφωνα γίνεται ο χαμός. Οι… Μακεδονομάχοι εμφανίζονται με την σάρισα ανά χείρας. Διαβάσαμε δακρύβρεχτα άρθρα, ακούσαμε «αγανακτισμένους οπαδούς να μιλούν κατά του Ολυμπιακού. Τα ίδια και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό επαναλήφθηκαν μετά το ντέρμπι στο Καραισκάκη. Και τι δεν λέχθηκε και τι δεν γράφτηκε για τον Μαρινάκη και το πώς έχει γίνει εξαιτίας του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα στην πρόταση μομφής εναντίον του από την Θεσσαλονίκη ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ ψήφισε εναντίον του.  Σας θυμίζω ότι ΜΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ δεν τον είχε ψηφίσει την μέρα της εκλογής του και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ 100%. Ο ΠΑΟΚ ψήφισε λευκό (τζάμπα οι φωνές για τα ελικόπτερα !!!) και ο Ηρακλής  υπέρ του Μαρινάκη!
Και μιλάμε για γεγονότα κύριοι. Όχι για καφενειακές συζητήσεις. Ήθελα πραγματικά να ήξερα πως νιώθουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και  του Ηρακλή για αυτό και τι ψέμα μπορούν να πουν στους εαυτούς για να καλύψουν (κι) αυτή την φορά την ΕΠΙΣΗΜΗ θέση των ΠΑΕ τους. Κατά τα άλλα να είναι καλά οι Μακεδονομάχοι και οι σάρισες που… μάχονται εναντίον του κατεστημένου. Όταν θέλεις να λέγεσαι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνεις μπροστά. ΚΑΤΑ λοιπόν ψήφισαν τρεις μεγάλες ομάδες. Ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ και ο ΑΡΗΣ. Όλοι οι άλλοι είτε κρύφτηκαν είτε ξεκάθαρα συντάχθηκαν με τον κ. Μαρινάκη.
Υ.Γ.3 Κι οι Άγγλοι… προπαγανδίζουν!http://europeanfootballweekends.blogspot.com/2011/02/aris-thessaloniki-fans.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου