Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Με νίκη του Ολυμπιακού όλα τελειώνουν!»

«Με νίκη του Ολυμπιακού όλα τελειώνουν!»Το πρωτάθλημα τελειώνει αν το Σάββατο ο Ολυμπιακός νικήσει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Superleague σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο των Πειραιωτών, Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. :

-για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα:

«Το χθεσινό ματς ήταν ένας πρόωρος τελικός. Είναι δυσάρεστο το γεγονός ότι μία από αυτές τις δύο ομάδες θα μείνει εκτός συνέχειας. Στην κυριολεξία, ξεχείλιζε η ποιότητα! Το ματς ήταν… σεμινάριο για ποδοσφαιριστές, αλλά και για προπονητές. Απίστευτος αγώνας, απίστευτος ρυθμός! Δεν περίμενα στο 0-1 και με την Μπάρτσα να δείχνει να κάνει… πλάκα στην Άρσεναλ, τέτοιο come back! Αυτό μου έδειξε ότι η αγγλική ομάδα έχει, πια, παίκτες με τεράστια προσωπικότητα. Χώρια από προπονητής, ο Αρσέν Βενγκέρ είναι και παιδαγωγός. Με όση λογική υπάρχει στο ποδόσφαιρο, όποια ομάδα προκριθεί, θα γίνει το φαβορί για την κατάκτηση της κούπας».

-για το «διπλό» της Τότεναμ στο Μιλάνο επί της Μίλαν:

«Δεν ήταν έκπληξη το αποτέλεσμα της Τότεναμ. Στην Αγγλία τα πάει περίφημα, ενώ έχει τους περισσότερους διεθνείς! Η Τότεναμ είναι μία ταχύτητα λίγο πιο κάτω από την Άρσεναλ, αλλά και πάλι, είναι μία φανταστική ομάδα».

-για τη δήλωσή του περί αποχώρησης των ποδοσφαιριστών όταν γίνονται επεισόδια και αν θα κάνει κάτι, τελικά, ο ΠΣΑΠ:

«Πρέπει να κάνουμε κι εμείς κάτι σαν όργανο (ΠΣΑΠ), αλλά και οι ποδοσφαιριστές να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ώστε να διευκολύνουν τη δουλειά τους, γιατί είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Έχουμε ξεκινήσει κάποιες επαφές με παίκτες επαρχιακών ομάδων, αλλά αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Στην Μπόλτον κάναμε σύσκεψη μέσα στο video room, όπου εκεί για να μπεις πρέπει να είσαι… ανιψιός του προέδρου! Προσπαθούμε να ενημερώσουμε, αλλά δεν μας αφήνουν οι ομάδες…»

-για το ντέρμπι «αιωνίων»:

«Το θέλουν πάρα πολύ και οι δύο! Έρχονται αμφότεροι από νικηφόρα αποτελέσματα. Και αν οΟλυμπιακός νικήσει στο τέλος, πιστεύω ότι θα τελειώσει και το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου