Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Νέα αναβολή για Μπλάνκο

Νέα αναβολή για ΜπλάνκοΦαίνεται πως στην ΑΕΚ παίζουν με τα νεύρα του κόσμου όσον αφορά το θέμα του Ισμαέλ Μπλάνκο. Πλέον όπως προέκυπτε από την διοίκηση, ούτε την Πέμπτη θα γίνει επαφή με τον Αργεντινό, δείχνοντας ότι μάλλον δεν είναι επιθυμητός στην ομάδα!
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η τελική πρόταση της ΑΕΚ προς τον Μπλάνκο θα γινόταν την Πέμπτη, το θέμα παίρνει νέα αναβολή. Η δυσαρέσκεια του παίκτη είναι δεδομένη για τη διαρκή αναβλητικότητα, ενώ από την 1η Ιανουαρίου έχει αποκτήσει δικαίωμα να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του ενόψει του καλοκαιριού.

Πάντως, η νέα πρόταση εάν κι εφόσον αυτή γίνει θα γίνει μετά από πιέσεις του κόσμου που δεν μπορούν να δεχτούν ότι μπορεί να αποχωρήσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας επί μία τετραετία χωρίς να γίνει έστω και μία προσπάθεια. 

Σχήμα με τους Αργεντίνους

Για άλλο ένα παιχνίδι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές. Ο Μανόλο Χιμένεθ δοκίμασε τον Μπλάνκο με τους βασικούς μετά από αρκετό καιρό, ενώ και ο Νασούτι ήταν ο παρτενέρ του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Όσονα φορά τις υπόλοιπες θέσεις  Γιάχιτς και Καράμπελα ήταν στα δύο άκρα, τους Καφέ και Μάκο σε ρόλο κεντρικών χαφ, με τους Σκόκο και Λεονάρντο να εναλλάσσονται στις πτέρυγες και προωθημένους τους Λυμπερόπουλο και Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου