Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Φουλάρει για Τσιώλη ο Άρης!

Φουλάρει για Τσιώλη ο Άρης!Η απογοητευτική εικόνα του Άρη αλλά και οι υποτιμητικές δηλώσεις του για τον Κούπερ φέρνουν στην... έξοδο τον Μιχαλήτσο και οι «κίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση στον Σάκη Τσιώλη!

Μετά την παραίτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Άρης αποφάσισε να πορευτεί με λύση ανάγκης. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ανέλαβε τις τύχες της ομάδας αλλά οι «κίτρινοι» μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα βρίσκονται σε δύσκολη θέση, έχοντας χάσει το... τρένο των πλέι οφ και ενώ είναι κοντά στις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία!

Η ήττα από τον Ηρακλή... ξεχείλισε το ποτήρι. Οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι δυσαρεστημένοι με τον Μιχαλήτσο, στον οποίο χρεώνουν την κακή πορεία της ομάδας. Βέβαια, στην Θεσσαλονίκη είναι τρελαμένοι και για τις δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος τα «έχωσε» στον Κούπερ, λέγοντας ότι ο Άρης έπρεπε να παλέψει για την κατηγορία και... μέχρι εκεί. 

Πλέον, ο Άρης ψάχνει για κανονικό προπονητή και το όνομα αυτού: Σάκης Τσιώλης. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου έχει στα χέρια του πρόταση για τον επόμενο 1,5 χρόνο και έχει δεσμευθεί να απαντήσει αύριο. Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τσιώλης είχε δηλώσει πως δεν θα ψάξει για ομάδα μέχρι το καλοκαίρι γιατί είναι δεμένος με την προσπάθεια που ξεκίνησει ενώ  περιμένει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες να διευθετηθούν από τον θεσσαλικό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου