Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

«Πυροβόλο» ψάχνει ο Ολυμπιακός

«Πυροβόλο» ψάχνει ο Ολυμπιακός Στον Ολυμπιακό αναζητούν έναν επιθετικό που θα ενισχύσει την ομάδα στην επόμενη σεζόν και η λίστα έχει αρκετά ονόματα με αυτό του Λουίς Φαμπιάνο να ξεχωρίζει.
Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει το καλοκαίρι να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, αποκτώντας έναν επιθετικό πρώτης γραμμής. Το ονόματα τα οποία περιέχονται στην λίστα είναι πολλά και από αυτά ξεχωρίζει αυτό του Λουίς Φαμπιάνο. Ο βραζιλιάνος επιθετικός προτάθηκε και τον χειμώνα, ωστόσο το κόστος της μεταγραφής άγγιζε τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός ποντάρει στην ηλικία του και στην οικονομική κρίση για να πετύχει μια καλύτερη τιμή και να καταφέρει το κόλπο γκρόσο.
Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του πολωνού Ιρινέους Γιελέν της Οσέρ. Πληροφορίες από τη Γαλλία λένε ότι το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι. Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός σίγουρα θα ενδιαφερθεί γιατί πρόκειται για παίκτη που σκοράρει κατά ριπάς στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Ο Βίκτορ Καϊσέδο της Ρεν είναι ένας γρήγορος επιθετικός από την Κολομβία που κοστολογείται στο 6.5 εκατομμύρια ευρώ και παίζει σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά.
Ο 23χρονος Κέβιν Γκαμεϊρο της Λοριάν είναι από τα ανερχόμενα αστέρια του γαλλικού πρωταθλήματος και έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο.
Ο Σουηδός Γιοάν Ελμάντερ της Μπόλτον που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Μλάντεν Πέτριτς του Αμβούργου που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 συμπληρώνουν την λίστα με του ς παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις από τους ερυθρολεύκους το καλοκαίρι για την απόκτηση κάποιου από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου