Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 1-1...4 ΔΟΚΑΡΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Κανείς δε μπορεί να έχει παράπονο από την ομάδα σήμερα, αφού τα έδωσε όλα και έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ εξαιτίας μίας στιγμιαίας αδράνειας, αφού ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο γήπεδο μόνο στη φάση του γκολ και σε ένα κόρνερ του Γκαρσία.

Τα δοκάρια σταμάτησαν τον Ολυμπιακό από το να καθαρίσει την πρόκριση ΣΗΜΕΡα, αφού 4 φορές το...φάρδος του ΠΑΟΚ ήταν αμέτρητο.

Μοντέστο, Πάντελιτς, Ζαϊρί και Τοροσίδης σημάδεψαν τα δοκάρια του Χαλκιά, ενώ χάθηκε σωρεία ευκαιριών απέναντι σε ένα ΠΑΟΚ που κατέβηκε φοβισμένος.

Η πρόκριση θα είναι του Ολυμπιακού, επειδή πολύ απλά είναι πολύ ανώτερος από τον ΠΑΟΚ, αφού θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ή ισοπαλία απο 2-2 και πάνω.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+2’ με τον Μοντεστό μετά το φάουλ του Ιμπαγάσα και να πάρει κεφάλι στο σκορ με το φινάλε του ημιχρόνου, ενώ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Βιεϊρίνια στο 83'.

Καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού ο Μοντέστο, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Ιμπαγάσα και ο Τοροσίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο (83' Ζαϊρί), Ρόμενταλ (72' Φετφατζίδης), Ριέρα (64' Χολέμπας), Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Πάντελιτς.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς (75' Μουσλίμοβιτς), Σαλπιγγίδης (86' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Φωτάκης.



Olympiakos - PAOK 1:1~Kypello Ellados~19/1/2011


7914 
   

2 σχόλια: