Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Φερέιρα: «Είμαι αισιόδοξος»!

Φερέιρα: «Είμαι αισιόδοξος»!Ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού και αισιόδοξος για τη ρεβάνς, ακόμη και με εμφάνιση όπως αυτή της Τετάρτης. Ο λόγος για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα!


Γίνεται μια προσπάθεια στον Παναθηναϊκό να βάλει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του. Επαιξε από τα πλάγια αλλά δεν μπορεί από τον άξονα. Σας προβληματίζει αυτό;


«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε 3-4 σαφείς ευκαιρίες για γκολ και σε αυτό το διάστημα η ΑΕΚ δεν είχε ευκαιρίες. Κατανοώ πλήρως ότι η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, με εμπειρία και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Δεν είναι αγώνας που κρίνεται στους βαθμούς αλλά στη διαφορά τερμάτων, που γίνεται μεταξύ των αγώνων. Τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο 0-0, μετά χάσαμε 0-2 και αυτό είναι το αρνητικό. Είναι αρνητικό που δεχθήκαμε δύο γκολ εντός έδρας αλλά ο Παναθηναϊκός σαν μεγάλη ομάδα που είναι έχει ακόμη ένα ματς, στο ίδιο γήπεδο, για να μπορέσει να προκριθεί. Θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα να κάνουμε ένα καλό ματς και να πετύχουμε τα γκολ που χρειάζεται. Και μπορούμε να πετύχουμε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε με παράταση και πέναλτι. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους οπαδούς μας που ήρθαν σήμερα μαζικά στο γήπεδο, γιατί νιώσαμε μεγάλη υποστήριξη από την πλευρά τους. Λυπάμαι που δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι διότι στους άλλους αγώνες που νικήσαμε, δεν είχαμε μαζί τον κόσμο μας. Για να απαντήσω στην ερώτηση σας, πιστεύω ότι σιγά-σιγά η ομάδα αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της, συμφωνώ όμως μαζί σας πως δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν επιτεύχθηκαν τελικά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα για να μπορέσει η ομάδα να γίνει πιο αποτελεσματική. Ήταν ένας καλός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν σύμφωνα με το πνεύμα του κυπέλλου και για την ΑΕΚ τα πράγματα ήταν πιο καλά και έβαλε αξία στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε».

Γιατί δε ξεκίνησε στον αγώνα ο Χριστοδουλόπουλος; Εχει ψυχολογικό πρόβλημα οΠαναθηναϊκός; Δεν αντέδρασε μετά το 0-1...

«Ο Λάζαρος είναι καλός παίκτης αλλά είχε μια κακή αρχή φέτος. Οταν ήρθα εγώ είδα ότι είχε άνοδο στην απόδοση του και τον τελευταίο καιρό υπήρξε κάποια απώλεια στη φυσική του κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι μέχρι να δεχθούμε το γκολ ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά και η αλήθεια είναι ότι μετά δεν παίξαμε καλά και η ομάδα δεν έκανε αυτά που έπρεπε για να ανασυνταχθεί και να απαντήσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να εξηγήσει κανείς γιατί οι ομάδες δεν αντιδρούν και δεν κάνουν αυτά που κάποιος περιμένει. Πολλές φορέςοι ομάδες αντιδρούν ανάλογα με το αποτέλεσμα και ίσως αυτό να είχε να κάνει με τα συναισθήματα που είχε η ομάδα μετά το 0-1 και ίσως δεν ήμασταν ικανοί να απαντήσουμε όπως έπρεπε. Οπως σας είπα, όμως, είναι ματς κυπέλλου και απόψε ήταν το πρώτο μέρος. Υπάρχει ακόμη ένα ματς, είμαι αισιόδοξος ότι κάνοντας ένα ματς όπως το σημερινό, θα μπορέσουμε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δε βάζω ποτέ κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε κανονικά».

Είστε ικανοποιημένος από τα νέα πρόσωπα που είδαμε στην 11άδα;

«Νομίζω ότι δε χάσαμε λόγω των αλλαγών που κάναμε. Ολοι ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις τρία ματς την εβδομάδα. Κάποιοι παίκτες ανασυντάσσονται πιο γρήγορα από τους άλλους και καταλαβαίνετε ότι για να ανακτήσουμε τη φυσική μας κατάσταση χρειάζεται να φρεσκάρεται η ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες και θα έλεγα ότι δε χάσαμε λόγω των αλλαγών. Φτάσαμε κοντά στο να κάνουμε ευκαιρία για γκολ αλλά η ευκαιρία δεν είχε επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου