Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Νίκη γοήτρου για την Μπέτις, εισιτήριο για την Μπαρτσελόνα

Πανηγυρίζουν οι ΑνδαλουσιάνοιΜε ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτισε τον θεσμό του Κυπέλλου η Μπέτις. Η ομάδα του Πέπε Μελ, αν και είχε ηττηθεί με 5-0 από την Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε μια σπουδαία νίκη γοήτρου με 3-1.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμπιστεύθηκε αρκετά από τα μεγάλα ονόματα της ομάδας του, όπως τον Μέσι, ο οποίος επέστρεψε από ίωση, τον Τσάβι και τον Πικέ, ωστόσο η Μπέτις ήταν αυτή που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έπιασαν... στον ύπνο την αντίπαλό τους και με τον Μολίνα να πετυχαίνει δύο γρήγορα γκολ, στο 2' και στο 7', πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ.
Η ομάδα του Πέπε Μελ δεν είχε τίποτα να χάσει, δεδομένου του αποτελέσματος στην πρώτη αναμέτρηση, και συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Πίντο. Ωστόσο ο Μέσι ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα και στο 36' μείωσε σε 2-1.
Η Μπέτις αύξησε εκ νέου την διαφορά των τερμάτων στο 46ο λεπτό με τον Αρζού και συνέχισε να ελπίζει για το θαύμα. Στο 54' ο Μέσι είχε την ευκαιρία να μειώσει εκ νέου, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιρινέι, αλλά ο αργεντινός έστειλε την μπάλα πάνω από το τέρμα.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει και τέταρτο γκολ στο 66' αλλά το δοκάρι τους χάλασε τα σχέδια, με το 3-1 να διατηρείται μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Πέμπτη 20/01
23:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης (1-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου