Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Απειλεί με αποχώρηση ο Μουρίνιο!

Η σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης περνάει περίοδο κρίσης, με τον πορτογάλο τεχνικό να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Βασίλισσα τον Ιούνιο, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ισπανικής As!

Σύμφωνα με τους ισπανούς, ο Μουρίνιο είναι απογοητευμένος από την στάση της διοίκησης των μαδριλένων στα μεταγραφικά θέματα και κυρίως στην απόκτηση ενός επιθετικού, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Ο Μουρίνιο αφήνει να διαρρεύσει ότι θα αποχωρήσει στις 30 Ιουνίου ένα χρόνο μετά τον ερχομό του στη Ρεάλ» αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα που προχωράει ακόμη περισσότερο παραθέτοντας τους τρεις πιθανούς επόμενους προορισμούς του Special One και συγκεκριμένα την επιστροφή του στην Ιντερ και τις Μάντσεστέρ Γιουνάιτεντ και Σίτι. 

Μάλιστα και οι τρεις είναι διατεθειμένες να πληρώσουν την αποζημίωση στη Ρεάλ στην περίπτωση που ο πορτογάλος σπάσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2014.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τον Ζοζέ Μουρίνιο ήταν οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Χόρχε Βαλντάνο με τις οποίες κάρφωνε τον τεχνικό της Βασίλισσας, λέγοντας μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Αλμερία ότι «η ομάδα έχει κεντρικό επιθετικό αλλά βρίσκεται στον πάγκο» υπονοώντας τον Μπενζεμά.

Είχαν προηγηθεί ωστόσο κι άλλες αντιρρήσεις της διοίκησης όπως η απόκτηση του Γιορέντε και του Ούγκο Αλμέιδα αλλά και η μη ανανέωση του συμβολαίου του Πέπε που έφεραν την αντίδραση του πορτογάλου τεχνικού ο οποίος βρήκε την ευκαιρία και απάντησε «εγώ την φτιάχνω την ενδεκάδα" κηρύσσοντας τον πόλεμο με τους ανθρώπους της Ρεάλ.

Για μια πιθανή αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από τη Ρεάλ ρωτήθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Ικερ Κασίγιας, ο οποίος τόνισε: «Πιστεύω ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει στην ομάδα και ανάλογη πρόθεση έχει και η ομάδα προς αυτόν. Εχει στα χέρια του μια νεανική ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Ο ίδιος δείχνει ευχαριστημένος τόσο από το περιβάλλον όσο και από την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου