Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ Γ΄ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά τη χθεσινή κλήρωση που διεξήχθη στο Βίλνιους η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών τοποθετήθηκε στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2011, που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου-18 Σεπτεμβρίου στη Λιθουανία.

Η Εθνική μας καλείται να ξεπεράσει τα εμπόδια της Κροατίας, του Μαυροβουνίου, της ΠΓΔΜ, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και της 1ης ομάδας των Προκριματικών και να τερματίσει στην πρώτη θέση σε έναν «βατό» θεωρητικά όμιλο,.

Αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκριθεί στην επόμενη φάση (προκρίνονται οι 3 πρώτοι), τότε θα διασταυρωθεί με τον τέταρτο όμιλο, στον οποίο μετέχουν οι Σλοβενία, Ρωσία, Βέλγιο, Γεωργία, Βουλγαρία και Ουκρανία.

Η πόλη που θα φιλοξενήσει του αγώνες της εθνικής μας είναι το Αλίτους στη νότια Λιθουανία, και το υπό κατασκευή γήπεδο «Alytus Arena», το οποίο θα μπορεί να δεχτεί 5.500 θεατές.

Το μόνο που απομένει είναι να γίνουν γνωστές οι δύο τελευταίες ομάδες που θα συμπληρώσουν τις 24 Εθνικές (για πρώτη φορά στον θεσμό), που θα πάρουν μέρος στο Ευρωμπάσκετ 2011, κάτι που θα γίνει στον επιπρόσθετο προκριματικό γύρο που θα ολοκληρωθεί στις 24 Αυγούστου. Οι χώρες που θα αναμετρηθούν στα προκριματικά για τα τελευταία δύο εισιτήρια είναι οι Φινλανδία, Ουγγαρία και Πορτογαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου