Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ισοφάρισε το ρεκόρ του ο Βαλβέρδε

Ισοφάρισε το ρεκόρ του ο ΒαλβέρδεΤην καλύτερή του επίδοση με τις οκτώ διαδοχικές νίκες  στο πρωτάθλημα, που κρατούσε από την  προηγούμενη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, ισοφάρισε ο  προπονητής των «ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε με το «διπλό» στο Πανθεσσαλικό.

Κάθε ρεκόρ έχει βαλθεί να καταρρίψει ο φετινός Ολυμπιακός. Με την εκτός έδρας νίκη του επί του Ολυμπιακού Βόλου οι Πειραιώτες ισοφάρισαν την επίδοση των οκτώ συνεχόμενων νικών, που διατηρούσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την προηγούμενη θητεία του στον «ερυθρόλευκα» πάγκο και θα έχει την ευκαιρία να την ξεπεράσει στη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη την ερχόμενη αγωνιστική.

Ενδεικτικά αανφέρουμε ότι το φετινό σερί του Βάσκου τεχνικού ξεκίνησε από την εκτός έδρας νίκη επί της Καβάλας την 13η αγωνισιτκή (0-1), για να ακολουθήσουν τα «τρίποντα» επί των Ατρομήτου (2-1), Λάρισας (0-10, Ηρακλή (2-0), Κέρκυρας (0-2), Πανσερραϊκού (4-2), Αστέρα Τρίπολης (0-1) για να ολοκληρωθεί το σερί κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (0-1).
Το πιο σημαντικό στοιχείο πάντως, είναι ότι ο Ολυμπιακός  με την απόδοσή του δείχνει αποφασισμένος και ικανός να καταρρίψει το ρεκόρ των 16 συνεχόμενων νικών, που έχει να επιδείξει από την σεζόν 2005-2006, όταν στο τιμόνι της πειραϊκής ομάδας βρισκόταν ο Τροντ Σόλιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου