Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Άρης χωρίς δύναμη...

Άρης χωρίς δύναμη...Το πέμπτο του φετινό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συμπλήρωσε ο Άρης χωρίς να σημειώσει τέρμα. Όπως αναλύει το gazzetta.gr, όταν οι «κίτρινοι» δεν σκοράρουν, τότε μετρούν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.
Το χθεσινό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ ήταν το πέμπτο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη στο οποίο οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στις τέσσερις προηγούμενες περιπτώσεις δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας και γνώρισαν ισάριθμες ήττες.
Οι ήττες ήταν στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (0-1), με την ΑΕΚ (0-4), την Ξάνθη (0-2) και τον Πανιώνιο (0-2) ενώ χθες ο Άρης έφερε 0-0 απέναντι στον συμπολίτη ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με μία προσεκτική ματιά του gazzetta.gr, το φαινόμενο δυστοκίας στο σκοράρισμα παρατηρείται σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας ακόμη και εκτός έδρας, μια και μακριά από τη συμπρωτεύουσα, και εκεί όταν οι «κίτρινοι» δεν σκοράρουν πάντα χάνουν.

Αναλυτικά τα εντός έδρας ματς του Άρη στα οποία δεν έχει σκοράρει:


2η 11/09/2010 Άρης - Παναθηναϊκός 0 - 1

6η 17/10/2010 Άρης - ΑΕΚ 0 - 4

15η        19/12/2010 Άρης - Σκόντα Ξάνθη 0 - 2

18η        16/01/2011 Άρης - Πανιώνιος 0 - 2
 20η 30/01/2011 ΆρηςΠΑΟΚ 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου