Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Φενέρμπαχτσε για Σισέ

Φενέρμπαχτσε για ΣισέΗ μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα και στην Τουρκία επαναφέρουν το θέμα Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με τη Ηurriyet, η Φενέρμπαχτσε θα προσφέρει οκτώ εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό για τον Γάλλο φορ.
Η Φενέρ κέρδισε 2-0 την Τραμπζονσπόρ χθες και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς και ο πρόεδρος της ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ θέλει να δώσει ένα δώρο στο σύλλογο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Ο ισχυρός άνδρας των Τούρκων, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει αναφέρει στον προπονητή Αϊκούτ Κοτσαμάν πως μπορεί να υπάρξει ενίσχυση και τα δύο ονόματα που «παίζουν» είναι του Τζιμπρίλ Σισέ και του Κροάτη αμυντικού της Λιόν, Ντέγιαν Λόβερν. Η Φενέρ μάλιστα προσφέρει οκτώ εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη του Παναθηναϊκού.
Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσε την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας του: «Πρέπει να τρέξουμε για μεταγραφή καθώς έχει απομείνει ελάχιστος χρόνος», ήταν τα λεγόμενά του, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι δύο παίκτες που θέλει ο Κοτσαμάν είναι ο Σισέ και ο 22χρονος άσος της Λιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου