Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Κρίσιμη μέρα για Μπλάνκο

Κρίσιμη μέρα για ΜπλάνκοΗ σημερινή μέρα είναι η τελευταία που έχει η ΑΕΚ για να προλάβει να διαπραγματευτεί με τον Μπλάνκο, πριν αυτός αρχίσει να εξετάζει άλλες προτάσεις. Η διοίκηση φέρεται  έτοιμη να κάνει την τελική της πρόταση.
Ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Χουάν Μπέριος, διεμήνυσε ότι η τελευταία μέρα μέχρι την οποία θα περιμένουν την ΑΕΚ θα είναι η 15η Φεβρουαρίου. Από εκεί και έπειτα θα άρχιζαν να εξετάζουν και τις άλλες προτάσεις που έχουν.
Έτσι λοιπόν η «Ένωση» ετοιμάζεται να στείλει νέα βελτιωμένη πρόταση, μέχρι την Πέμπτη, σύμφωνα με τη «Sportday» για να κρατήσει τον Αργεντινό.
Η πίεση του κόσμου έχει οδηγήσει την διοίκηση της ΑΕΚ στην απόφαση να βελτιώσει την πρόταση της προς τον Μπλάνκο.
Η νέα προσφορά της «Ένωσης» θα φτάσει τις 600.000 ευρώ ενώ θα προβλέπει και μπόνους. Ο Μπλάνκο ζήταγε 700.000 ευρώ, ωστόσο δεδομένης της επιθυμίας του να μείνει στην ΑΕΚ δεν αποκλείεται να πει το ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου