Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

«Μηχανή γκολ ο Τζιμπρίλ»

«Μηχανή γκολ ο Τζιμπρίλ»Με κολακευτικά λόγια για τον Τζιμπρίλ Σισε αναφέρονται τα  διεθνή ΜΜΕ, τα οποία ωστόσο υπογραμμίζουν πως δύσκολα ο Γάλλος σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ελλάδας θα κληθεί στους «τρικολόρ».
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα chronofoot.com
«Ο Λοράν Μπλαν δεν μπορεί να είναι ήσυχος για τις επιδόσεις της επιθετικής γραμμής της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Δυστυχώς δεν έχει καταλάβει την δεινότητα του Τζιμπρίλ Σισέ και του Νταβίντ Τρεζεγκέ, οι οποίοι σκοράρουν ακατάπαυστα.
Αν υπάρχει μία πιθανότητα να δούμε τον Τρεζεγκέ με την εθνική ομάδα, τότε για τον Σισέ τα πράγματα ίσως είναι ακόμα πιο δύσκολα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σκοράρει ακατάπαυστα με τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι είχε πετύχει 29 τέρματα σε 49 εμφανίσεις. Σε ότι αφορά την φετινή μετά από 30 αγώνες έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 20 φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου