Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τρίβει τα χέρια του ο Βαλβέρδε!

Τρίβει τα χέρια του ο Βαλβέρδε!Όλους τους ποδοσφαιριστές στη διαθεσή του ύστερα από αρκετό καιρό έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει μάλιστα του ντέρμπι, αφού τόσο ο Μοϊσές Ουρτάδο, όσο και ο Γιάννης Ποτουρίδης προπονήθηκαν κανονικά!

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει Παναθηναϊκού βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αφού στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα ο Μοϊσές Ουρτάδο και πλέον μπορεί να τον υπολογίζει ο Βάσκος ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι.

Βέβαια, η λογική λέει πως ο Ισπανός μέσος δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των Πειραιωτών το Σάββατο, αφού προέρχεται από αρκετά μεγάλη αγωνιστική αποχή και πιθανότατα ο Βάσκος θα τον προφυλάξει.

Από τη μεριά του ο Ποτουρίδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Κι αυτός πάντως αναμένεται να είναι διαθέσιμος αν του ζητηθεί ενόψει του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη το προσεχές Σάββατο.

Χαλαρός ρυθμός για τέσσερις...

Παράλληλα, χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ραούλ Μπράβο, Όλοφ Μέλμπεργκ, Φρανσουά Μοντεστό και Αριέλ Ιμπαγάσα, προκειμένου να είναι «φρέσκοι» και πανέτοιμοι ενόψει Τριφυλλιού το ερχόμενο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου