Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Το κορυφαίο FANTASY παίζεται ΕΔΩ!

Το κορυφαίο FANTASY παίζεται ΕΔΩ!Το ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ    πρωτοπορεί και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Fantastic Football, ίσως το σημαντικότερο fantasy manager game παγκοσμίως. Βιαστείτε, γιατί το Champions League ξεκινά και τα δώρα σας περιμένουν!

Το νέο fantasy manager game από το   ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για να παίξετε, απλά επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fantasticfootball.gr, εισάγετε τα στοιχεία σας και κάντε εγγραφή μέσα σε ένα λεπτό. Φροντίστε μόνο να εισάγετε μία σωστή διεύθυνση e-mail ώστε να ειδοποιηθείτε σε περίπτωση που κερδίσετε ένα από τα δώρα του παιχνιδιού.

Στο Fantastic Football η διαδικασία είναι γνωστή. Καταρχήν η διοργάνωση στην οποία παίζετε είναι το Champions League. Στόχος σας είναι να δημιουργήσετε μία ομάδα 11 παικτών, με μπάτζετ 60 εκατομμύρια ευρώ. Δίνετε λοιπόν όνομα στην ομάδα σας και μετά κατανέμετε το μπάτζετ σας σωστά και αγοράζετε τους παίκτες που θέλετε, αρκεί μόνο να σας…φτάσουν τα χρήματα.

Αυτό που κάνει το Fantastic Football να ξεχωρίζει είναι οι μηδενικοί χρόνοι loading που έχει και το ταχύτατο browsing που υπάρχει στα μενού. Με ένα κλικ, αγοράζετε τους παίκτες που θέλετε και μέσα σε λίγα λεπτά έχετε έτοιμη την ενδεκάδα σας. 
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΝΕΧΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ......


Ανάλογα με την θέση τους και την αξία τους, οι παίκτες έχουν και την αντίστοιχη τιμή. Για παράδειγμα, ο Messi της Barcelona κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ, ο Wayne Rooney της Manchester United 9.4 εκατομμύρια ευρώ, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος της Schalke 2.5 εκατομμύρια ευρώ κ.ο.κ. Με σωστή κατανομή χρημάτων μπορείτε να δημιουργήσετε μία αξιόλογη ομάδα, ενώ αν μπείτε να παίξετε τώρα που το Champions League είναι ήδη σε εξέλιξη, θα μπορέσετε να δείτε ήδη πόσους πόντους έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες σας για να πάρετε μια εικόνα. Τους πόντους δεν τους «κληρονομείτε» αλλά η καταμέτρηση ξεκινάει απ’ τη στιγμή που από εδώ και στο εξής θα διεξάγονται οι αγώνες του Champions League. Αν δημιουργήσετε από τώρα την ομάδα σας, τότε Τρίτη 15/2 και ώρα 21:45 θα ξεκινήσετε με τα ίδια «εφόδια» κόντρα στους υπόλοιπους αναγνώστες του Gazzetta που θα συμμετάσχουν.

Απόκτηση πόντων - Live καταμέτρηση
Στόχος σας ενάντια στους άλλους συμμετέχοντες του Fantastic Football, είναι οι παίκτες που επιλέξατε να αποδώσουν τους περισσότερους δυνατούς πόντους ώστε κι εσείς να κατακτήσετε αντίστοιχα την υψηλότερη δυνατή θέση μετά τον τελικό του Champions League. Την ώρα που διεξάγονται οι αγώνες, μπορείτε να μεταβείτε στο μενού της ομάδας σας και να δείτε τους πόντους των παικτών σας να καταχωρούνται live, την στιγμή που διεξάγονται οι αγώνες. Κι όλα αυτά χάρη στην τεχνολογία Opta Sports Data.

Δείτε το σύστημα καταμέτρησης πόντων του παιχνιδιού. Πραγματικά θα εκπλαγείτε, καθώς πέρα από τα γκολ και το μηδέν παθητικό, μετράνε ακόμη τα κερδισμένα τάκλιν, τα κοψίματα πάσας, οι αποκρούσεις ή η αναχαίτιση παικτών. Ακόμα και 10 λεπτά να περάσουν με μηδέν παθητικό, οι παίκτες σας αποκτούν πόντους. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε αρχηγό στην ομάδα σας, του οποίου οι πόντοι θα καταμετρώνται ως διπλοί. Για παράδειγμα, όρισα αρχηγό τον Messi γιατί ξέρω ότι έχει το γκολ, μπορεί να δώσει ασιστ και γενικά κυνηγάει το γκολ με τα σουτ του, άρα μπορεί να πάρει πόντους και με απλά σουτ.

Εισάγουμε το πιο αναλυτικό σύστημα αξιολόγησης παικτών που έχει εμφανιστεί ποτέ σε παιχνίδι Φάνταζι Φούτμπολ, όλα προσφέρονται σε real-time κατά τη διάρκεια των αγώνων! Βλέπετε τους ποδοσφαιριστές σας να συγκεντρώνουν βαθμούς, καθώς βλέπετε ζωντανά το παιχνίδι στην τηλεόραση. Χρειαστήκαμε αρκετά χρόνο για να σας φέρουμε ένα σύστημα σκοραρίσματος που αναγνωρίζει την προφορά όλων των παικτών και το πόσο συνεισφέρουν στο παιχνίδι. Όχι μόνο στα γκολ και στο να κρατούν το μηδέν παθητικό, αλλά στα τάκλιν, στα κοψίματα, στην επιθετική ανάπτυξη και σε περισσότερους τομείς. Σιγουρευτείτε ότι έχετε δει λεπτομερώς όλα τα στοιχεία.


Κάθε παίκτης που βρίσκεται στην ομάδα σας την προγραμματισμένη ώρα έναρξης των αγώνων τους θα σας χαρίζει βαθμούς. Οι αρχηγοί θα σκοράρουν διπλούν βαθμούς.
Οι βαθμοί στο παιχνίδι βασίζονται με βάση τη συλλογή πληροφοριών του opta. Δίνεται κάθε προσοχή για να αποφευχθούν λάθη κατά τη συλλογή πληροφοριών. Τα τελικά αποτελέσματα είναι διαθέσιμα μόλις λίγα Λεπτά μετά το τελικό σφύριγμα και είναι τελικά. Σε Σπάνια περιστατικά όπου ένα γκολ ή μια κάρτα έχει χρεωθεί κάπου λάθος, τότε οι βαθμοί θα δοθούν στους παίκτες της ομάδας σας μέσα σε διάστημα 24 ωρών. Τα αποτελέσματα των αγορών στοιχηματισμού δε θα αλλάζουν από την στιγμή που θα κλείνουν οι αγορές.

Μεταγραφές
Από το μενού Η ομάδα μου/Κοουτσάρισμα ομάδας, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε (εκτός αγώνων) να κάνετε μεταγραφές. Απλά πουλάτε τον παίκτη που δεν θέλετε πατώντας το Χ και στη συνέχεια φέρνετε τον αντικαταστάτη του. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και για πολλούς παίκτες ταυτόχρονα. Κάθε εβδομάδα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέχρι 5 μεταγραφές, ενώ σε κάθε φάση έχετε μέχρι 10 επιπλέον διαθέσιμες μεταγραφές.

Πρωταθλήματα
Στο FantasticFootball.gr μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας “Πρωτάθλημα” και να κοντραριστείτε με τους φίλους σας, για να δείτε μεταξύ σας ποιος έχει κάνει την καλύτερη επιλογή παικτών. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πεις για παράδειγμα στον κολλητό του που είναι κολλημένος Μαδριλένιος ότι “Δε σου ‘λεγα ρε ότι ο Μεσσι είναι καλύτερος από τον κλάψα; Ούτε πόντο δεν πήρε ο Πορτογάλος σου ”. Πολύ απλά, από το μενού “Πρωταθλήματος/Ιδιωτικά Πρωταθλήματα” δημιουργείτε ένα πρωτάθλημα δίνοντας ένα όνομα (π.χ. Super League Πετραλώνων), πατάτε στο “Δημιουργία Πρωταθλήματος” και μετά κλικ στο “Παράθεση Πρωταθλήματος”. Εκεί, κάνετε κλικ στο “Καλέστε Φίλους” και βάζετε τα e-mail τους. Στη συνέχεια, μόλις μπουν και φτιάξουν την ομάδα τους θα μπορείτε πλέον να βλέπετε διαρκώς μετά από κάθε αγωνιστική του Champions League, ποιος έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους.

Δώρα
Τρεις από εσάς θα αποκτήσουν τα μεγάλα δώρα του Gazzetta.gr μετά τον τελικό του φετινού Champions League. Τα δώρα είναι τα εξής:
1ο βραβείο: Τηλεόραση 40" flat screen
2ο βραβείο: Sony Playstation 3 slim
3ο βραβείο: Apple iPod Nano

Οι δύο πρώτοι νικητές των Φάσεων 1, 2 και 3 θα αποκτήσουν:
1ο βραβείο: 100 ευρώ δωρεάν με την Sportingbet.gr
2o βραβείο: 50 ευρώ δωρεάν με την Sportingbet.gr

Για να ελέγχετε διαρκώς τους βαθμούς που αποκτούν σε κάθε αγωνιστική οι παίκτες σας, απλά μεταβείτε στο μενού  Η Ομάδα μου/Ιστορία Βαθμών .

Ο διαγωνισμός τελειώνει στις 28 Μαϊου. Οι ομάδες σας και οι βαθμοί της θα παραμείνουν διαθέσιμοι για να τους βλέπετε μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Για απορίες σχετικά με το Fantastic Football, στείλτε τα μηνύματά σας σε αυτό το link.


Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο manos@gameworld.gr]
Στείλτε τα θέματα προς συζήτηση ή τις απορίες σας στο παραπάνω e-mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου