Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ανεπίτρεπτη ισοπαλία για Μιχαλήτσο

Ανεπίτρεπτη ισοπαλία για Μιχαλήτσος, σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχαλήτσο. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.
«Δυστυχώς κλωτσήσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε ένα "τρίποντο", που θα ήταν πολύ σημαντικό για τα πλέι οφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει η προσπάθειά μας. Εχουμε ένα βατό πρόγραμμα, έπειτα από μία σειρά δύσκολων αγώνων και αρκετών ντέρμπι. Δυστυχώς κάποιες στιγμές ολιγωρίας μας κόστισαν. Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας και δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη» είπε ο Ελληνας τεχνικός, ο οποίος ευχήθηκε στην Λάρισα να πετύχει τον στόχο της. «Μακάρι να αντέξει η Λάρισα, είναι μία ιστορική ομάδα και θα είναι καλό και για εμάς. Δεν ξέρω αν τη βοηθάει ο βαθμός. Εύχομαι να σωθεί η Λάρισα». Οσον αφορά το σημείο που δέχθηκε την ισοφάριση ο Αρης, αλλά και τη συνέχεια, σχολίασε: «Από τη στιγμή που κερδίζεις με γκολ στο 89' δεν επιτρέπεται να δεχτείς γκολ την ώρα που έχεις την μπάλα στην κατοχή σου και να κάνεις συνεχόμενα λάθη. Θα μπορούσαμε να διώξουμε την μπάλα και θα τελείωνε ο χρόνος. Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι. Η νίκη αυτή θα μας έκανε να είμαστε ακόμα πιο κοντά. Έχουμε βατό πρόγραμμα, όχι εύκολο αλλά βατό και θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να είμαστε η ομάδα που θα μπει στα πλέι οφ».

Για τη Λάρισα είπε: «Δεν θεωρώ ότι ήταν κακή η Λάρισα. Ήταν κακή η στιγμή που την αντιμετωπίσαμε, καθώς έπειτα από ένα δύσκολο παιχνίδι και ταξίδι είχαμε να παίξουμε με μία ομάδα που καιγόταν για τη σωτηρία», ενώ για τον ρόλο που έπαιξε η τύχη στον αγώνα: «Η τύχη είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας. Από τη στιγμή που προηγείσαι όμως στο 90' είναι αδικαιολόγητο να μην παίρνεις τη νίκη». Για την απόδοση των Περέιρα και Μπομπαντίγια σχολίασε: «Ο Ντανίλο έχει ένα μήνα στην ομάδα. Έχασε κάποιες προπονήσεις, γιατί είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του και ήταν πολύ σημαντικό ότι σκόραρε. Ο Μπομπαντίγια νομίζω ότι έπαιξε το καλύτερό του παιχνίδι. Πέτυχε και το γκολ και νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Άρη σήμερα». Τέλος σε ερώτηση για τη μη τήρηση του fair play κατέληξε: «Πρέπει να τηρείται το fair play αλλά κάποιος παίκτης μπορεί κάποια στιγμή να κάνει λάθος, να μην κατάλαβε κάτι. Δεν το κάναμε εσκεμμένα, γίνεται από αρκετές ομάδες. Δεν είμαστε ομάδα που εσκεμμένα κάνει τέτοια πράγματα. Νόμιζαν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, μακάρι το παιδί να μην έχει κάτι σοβαρό».


Περέιρα: «Αδικο αποτέλεσμα»

«Αξίζαμε τη νίκη. Παίξαμε έξυπνα και φάνηκε ότι θα πετυχαίναμε το στόχο μας στα τελευταία λεπτά. Η ισοπαλία δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Το να κάνεις ντεμπούτο με γκολ είναι πολύ όμορφο. Το ιδανικό είναι το γκολ να συνδυάζεται και με τους βαθμούς της νίκης αλλά αυτό δεν έγινε. Το γκολ το αφιέρωσα στη μητέρα μου, στους φίλους μου και σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για μένα, που καταλαβαίνεται ποιο είναι. Δεν απαιτούμε ευθύνες. Ίσως το φταίξιμο να έχει να κάνει με την κόπωση που έχει η ομάδα. Ίσως η κόπωση ήταν αυτή που δεν μας άφησε να εκμεταλλευτούμε το αποτέλεσμα» είπε ο νεαρός Πορτογάλος, που πέτυχε το πρώτο γκολ του Αρη.

Μπομπαντίγια: «Παμε για 6x6»

Από την πλευρά του ο άνθρωπος που έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς, τόνισε: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Το γκολ μου δεν έχει καμία σημασία, αφού δεν το συνδυάσαμε το τρίποντο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το γκολ, αφού δεν πήραμε τη νίκη. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το να ψάξεις τι φταίει είναι πολύ δύσκολο. Πετύχαμε ένα γκολ που φαινόταν ότι θα μας έδινε τη νίκη αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα δεχτήκαμε γκολ. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα άνετα όταν έφυγα από τη γραμμή και πήγα στο κέντρο. Είναι πιο εύκολο να έχεις έναν ελεύθερο ρόλο από το να έχεις δύο αμυντικούς επάνω σου και να δέχεσαι μπάλες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να κάνουμε το έξι στα έξι. Είναι κάτι που αξίζει η ομάδα και ο κόσμος της και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το καταφέρουμε στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου