Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Απογοητευμένος ο Βενγκέρ

Απογοητευμένος ο ΒενγκέρΗ απώλεια του Κάρλινγκ Καπ στεναχώρησε τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να επικεντρωθεί στους υπόλοιπους στόχους που της απομένουν.
«Είναι τεράστια απογοήτευση. Ωστόσο έχουμε μπροστά μας τεράστιους στόχους και το Κάρλινγκ Καπ είναι απλά τέσσερα ή πέντε ματς. Το πρωτάθλημα είναι 38 αγώνες και δεν μπορούμε να πετάξουμε έτσι απλά τόσα ματς στα σκουπίδια. Είμαι πεπεισμένος ότι είμαστε αρκετά δυνατοί, ώστε να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό κομμάτι της απώλειας του συγκεκριμένου τίτλου και να κερδίσουμε κάποιους άλλους», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.

Όσο για το νικητήριο τέρμα του Μάρτενς, πρόσθεσε: «Το γκολ ήταν αποτέλεσμα έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και αποφασιστικότητας από πλευράς μας. Όταν η μπάλα βρίσκεται σε έναν χώρο όπου δεν υπάρχει παίκτης, τότε κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη και να πάει πάνω της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου