Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Και τώρα ΠΑΟΚ

Και τώρα ΠΑΟΚΜετά τον Εργοτέλη, τα κεφάλια μέσα στην ΑΕΚ, αφού οι αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα κρίνουν αν μπορεί να σώσει μία απογοητευτική χρονιά με έναν τίτλο. Επέστρεψε ο Γκρέταρσον από την Ισπανία.
Η προετοιμασία για την Ένωση αρχίζει άμεσα από την Δευτέρα με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανωλά που αποβλήθηκε κόντρα στον Εργοτέλη, καθώς και στους τραυματίες Γιάχιτς και Γκέντσογλου. Αντίθετα ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει των Δέλλα και Λυμπερόπουλου που πήραν ανάσες, αλλά και των Σκόκο και Μάκο που εξέτισαν τις ποινές τους.

Επιστρέφει φορτωμένος ο Γκρέταρσον

Με γεμάτη λίστα επέστρεψε από την Ισπανία ο Άρναρ Γκρέταρσον. Ο Ισλανδός παρακολούθησε τα παιχνίδια της Σεβίλλης Β' με τη Σαν Ρόκε και της Μπέτις με την Αλμπαθέτε γέχοντας στραμένη την προσοχή του στους Χοσέ Μπερνάρντο, Ούγκο Ροντρίγκεθ, Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος, τους οποίος γνωρίζει ο Χιμένεθ. Σκοπός του ταξιδιού του ήταν κυρίως η ανάπτυξη σχέσεων με Ισπανούς μάνατζερ, μια και τους συγκεκριμένους παίκτες τούς γνωρίζει ο Χιμένεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου