Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αποδοκιμασίες στην Τούμπα

Αποδοκιμασίες στην ΤούμπαΗ ήττα από την Καβάλα, και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, εξόργισε τους φίλους του ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 70 οπαδοί αποδοκίμασαν τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια, με τους Γκαρσία και Κοντρέρας να είναι οι μοναδικοί που δεν άκουσαν τίποτα.
Την αντίδρασή τους για την εμφάνιση της ομάδας τους και την ήττα με 0-2 από την Καβάλα εξέφρασε με αποδοκιμασίες προς τους παίκτες μερίδα φιλάθλων. Συγκεκριμένα, έξω από τα αποδυτήρια βρέθηκαν περισσότεροι από 70 οπαδοί και αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές. Πρώτοι που τα άκουσαν ήταν οι Τσιρίλο και Σαβίνι, ενώ έντονη ήταν και η αποδοκιμασία για τον Σαλπιγγίδη, στον οποίο και τόνιζαν: «Κανονίστε να μη νικήσετε την Τετάρτη».
Στη συνέχεια οι υπόλοιποι βγήκαν από τα αποδυτήρια με συνοδεία τους ανθρώπους ασφαλείας της ΠΑΕ, με τους Γκαρσία και Κοντρέρας να είναι οι μόνοι που όχι απλά δεν αποδοκιμάστηκαν, αλλά χειροκροτήθηκαν κιόλας.

Στα αποδυτήρια ο Ζαγοράκης

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε στα αποδυτήρια και είχε κουβέντα με τους παίκτες, κυρίως για να πληροφορηθεί τα αίτια της ήττας από τους «αργοναύτες» από πρώτο χέρι.

Αποδοκιμασίες και σε Παππά

Εκτός από τους παίκτες της ομάδας τους, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν και τον διαιτητή του αγώνα για τις αποφάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου