Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Στους «8» η Γιουνάιτεντ (video)

Στους «8» η Γιουνάιτεντ (video)Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε 1-0 της Κρόουλι στο «Ολντ Τράφορντ». Τρελό rotation από τον Άλεξ Φέργκιουσον, ο Μπράουν το γκολ.
Κόντρα σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Conference, ο Φέργκιουσον επέλεξε να δώσει ανάσες σε πολλούς βασικούς του, με τους Κάρικ, Αντερσον και Ερνάντες να είναι οι μοναδικοί παίκτες 11άδας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 28', με τον Γκίμπσον να σερβίρει στον κεντρικό αμυντικό Γουές Μπράουν, ο οποίος έγραψε το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό. Ο Σκωτσέζος τεχνικός παρέταξε τους εξής κόντρα στην Κρόουλι: Λίντεγκαρντ, Ράφαελ (55' Σμόλινγκ), Μπράουν, Ο' Σέ, Φάμπιο (69' Φλέτσερ), Κάρικ, Αντερσον (45' Ρούνεϊ), Γκίμπσον, Μπεμπέ, Ερνάντεζ, Ομπερτάν.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου