Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Στην λίστα του Χιμένεθ ο Αγιόθε

Στην λίστα του Χιμένεθ ο ΑγιόθεΜπορεί ακόμα το μέλλον του στην ΑΕΚ να μην είναι σίγουρο, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ σχεδιάζει ήδη την επόμενη ημέρα. Μία θέση που πονάει η Ένωση είναι αυτή του αριστερού μπακ και το πρώτο όνομα που είναι στην λίστα του Ισπανού τεχνικού είναι αυτό του Αγιόθε της Μαγιόρκα.
Ο 28χρονος ακραίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αμοίβεται με 275.000 το χρόνο και είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό και την Ελλάδα εάν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Την φετινή περίοδο ο Αγιόθε μετράει οκτώ συμμετοχές με την Μαγιόρκα και από την πλευρά της ισπανικής ομάδας δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Από το 2008 ο 28χρονος Αγιόθε μετράει 56 συμμετοχές με την φανέλα της Μαγιόρκα ενώ πέρυσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος μετρώντας 33 συμμετοχές.

Πριν την Μαγιόρκα αγωνίστηκε στις Τενερίφη (ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του) και Σανταντέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου