Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο τίτλος φέρνει απίστευτα ρεκόρ

Ο τίτλος φέρνει απίστευτα ρεκόρΤη δική του ιστορία γράφει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη δεύτερη θητεία του στο Λιμάνι, ενώ η ομάδα του το βράδυ του Σαββάτου έκανε το 11 στα 11 στην έδρα της και πάει για το ρεκόρ.
Το απόλυτο στους εντός έδρας αγώνες διατήρησε ο Ολυμπιακός. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια, με Εργοτέλη, ΑΕΚ, Καβάλα και Λάρισα την τελευταία αγωνιστική. Αν νικήσει σε όλα, ο Ολυμπιακός θα γράψει άλλο ένα ρεκόρ αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να τελειώσει πρωτάθλημα με το απόλυτο σε εντός έδρας αγώνες.
Όσο για τον προπονητή του, ο Βάσκος έφτασε αισίως τις 11 συνεχόμενες νίκες και στόχος του είναι να πιάσει (ή και να ξεπεράσει) το σερί των 16 συνεχόμενων νικών του Σόλιντ, από την σεζόν 2005-06.

Ο 47χρονος τεχνικός έχει ήδη αφήσει πίσω του τους Ντούσαν Μπάγεβιτς (1998-99) και Γιάννη Ματζουράκη, που είχαν 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Επίσης, ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 20 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και έγραψε την Νο. 1.070 νίκη στην ιστορία του (στην Α’ Εθνική).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου