Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Λύτρωση με Πάτο!

Λύτρωση με Πάτο! (video)Η Μίλαν ήταν πολύ κοντά σε μια νέα ισοπαλία που θα έκανε ντέρμπι το πρωτάθλημα, όμως ο Πάτο λύτρωσε τους «ροσονέρι» και τους χάρισε το διπλό με 2-1 επί της Κιέβο. Παραμένει κοντά στην κορυφή η Λάτσιο, απίστευτο κάζο για Ρόμα! Επιστροφή στα... παλιά για Γιούβε!

Τέσσερις εκτός έδρας ισοπαλίες μετρούσε πριν από το ματς με την Κιέβο η Μίλαν και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο και σκορ (1-1). Απέναντι σε Λάτσιο, Σαμπντόρια, Τζένοα και Λέτσε, η ομάδα του Αλέγκρι κατάφερνε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, αλλά και στις τέσσερις περιπτώσεις δεχόταν την ισοφάριση. Το ίδιο παραλίγο να γίνει και στη Βερόνα, καθώς η κεφαλιά του Φερνάντες στο 61' ισορρόπησε το ματς μετά το γκολ που είχε πετύχει ο Ρομπίνιο στο πρώτο μέρος χρησιμοποιώντας και το χέρι! Ο Πάτο, όμως, είχε άλλη άποψη. Με πανέμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή, ο Βραζιλιάνος έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα των γηπεδούχων γράφοντας το 2-1, το οποίο διατηρεί τη Μίλαν στο +5 από την Ίντερ.


Κοντά στις πρώτες θέσεις παραμένει η Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι επικράτησαν με 1-0 της Μπάρι έπειτα από το γκολ του Ερνάνες και διατηρήθηκαν στην τέταρτη θέση, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους διώκτες τους! Και αυτό γιατί η Ουντινέζε δεν βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά τις 20 Νοεμβρίου και έμεινε στο 0-0 με την Μπρέσια του εξαιρετικού Παναγιώτη Κονέ, ενώ η Γιουβέντους επέστρεψε στα παλιά, χάνοντας με 2-0 στη Λέτσε!


Απίστευτο κάζο για τη Ρόμα, που συνεχίζει να παραπαίει. Όλα έδειχναν πως οι «τζιαλορόσι» θα περνούσαν ένα ευχάριστο απόγευμα στο «Λουίτζι Φεράρις» καθώς μέχρι το 51' κέρδιζαν στη Γένοβα με 3-0. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, εκμεταλλεύτηκαν τον... εφησυχασμό της ομάδας του Ρανιέρι και πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή. Παλάσιο και Παλόσκι πέτυχαν από δύο γκολ και έτσι η Τζένοα έφτασε στο επικό 4-3!


Μεγάλη ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής έχασε η Τσεζένα, μένοντας στο 2-2 με την Πάρμα μέσα στο «Ένιο Ταρντίνι». Οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν δύο φορές, ωστόσο ισοφαρίστηκαν στο 89' από τον Παλαντίνο και έτσι παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, την ώρα που η Πάρμα έσωσε την παρτίδαμ χωρίς όμως να απομακρυνθεί πολύ από τη ζώνη.


Για δεύτερο σερί αγώνα, η Φιορεντίνα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Ίντερ, οι «βιόλα» έμειναν στο 0-0 με τη Σαμπντόρια και έχασαν πολύ σημαντικό έδαφος στη μάχη για να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου