Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

22η Αγωνιστική: Υπό την… επήρεια της Ευρωλίγκας, Α1 μονομαχίες παραμονής

Εν μέσω… ευρωπαϊκών περιπετειών, λόγω των αναμετρήσεων του TOP8 της Ευρωλίγκας, ανοίγει η αυλαία της 22 αγωνιστικής ημέρας της Α1 ανδρών, χωρίς φυσικά να αγωνίζονται οι δυο αιώνιοι. Ντέρμπι παραμονήςστην γνωστή κούρσα του… θανάτου μεταξύ ΑΕΚ, Ηρακλή, Ηλυσιακού και Πανελλήνιου αλλά και το ματς ορόσημο για την τριάδα της βαθμολογίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Αμαρουσίου, δεσπόζουν στο καλεντάρι της αγωνιστικής.

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Άρη (26-3-17:00) σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τους «κυανόλευκους». Ο Γηραιός έχει αποδείξει ότι τουλάχιστον για εφέτος η μεγάλη κατηγορία δεν του… πάει, αν όμως θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες το υ (είναι σχεδόν μηδενικές) ακέραιες πρέπει να επικρατήσει στην εντός έδρας αναμέτρηση. Από την πλευρά του ο Άρης, δεν έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στην 8άδα, οπότε εκτός του… κάζου, διακυβεύεται και μια άκρως επιβεβλημένη νίκη.

Μιλώντας για... 8άδα, η ομάδα που φιλοδοξεί να ρίξει «πόρτα» στην ομάδα του Σούμποτιτς, οΚολοσσός, υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας, που «καίγεται « για το ροζ φύλλο αγώνα.Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, θέλει να εκμηδενίσει την πιθανότητα υποβιβασμού και αυτό περνάει και από την Ρόδο.

Παιχνίδι δίχως... αύριο, χαρακτηρίζεται, αυτό μεταξύ Ηλυσιακού και Πανελληνίου (27-3-17:00), καθώς τις δυο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός και τις ενώνει ο αγώνας της παραμονής. Σε περίπτωση που οι Ολυμπιονίκες νικήσουν, εξασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την… διάσωσή τους.
Αν ο Πανιώνιος, επιθυμεί να τερματίσει μια… μέτρια χρονιά, τουλάχιστον με την είσοδο στα πλέι οφ, πρέπει να νικήσει την Καβάλα στην έδρα της, Έχοντας τους ίδιους βαθμούς , μειονέκτημα στην ισοβαθμία οι Νεοσμυρνιώτες, οφείλουν να πάρουν τη νίκη αν και εφόσον θέλουν να διεκδικήσουν την 8άδα (27-03-18:00).

Με φόντο την τρίτη θέση «κονταροχτυπιούνται» στην Πυλαία, ΠΑΟΚ και Μαρούσι (27-03-18:00).Από κοινού, ισοβαθμούν στους 33 πόντους, με την ομάδα των Βορείων προαστίων να υπερτερεί στην ισοβαθμία, πράγμα που σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς, χρειάζονται νίκη και  μόνο νίκη!

Αναλυτικά οι αγώνες

Ηρακλής Θεσσαλονίκης -Άρης   26 2011 17:00   
Κολοσσός ΒΑΠ-Α.Ε. Ικαρος Καλλιθέας 26 2011 17:00  ET1  
Ηλυσιακός-Πανελλήνιος 27 2011 17:00  ET1  
Ε.Κ. Καβάλας-Πανιώνιος ΔΑΚ    27 2011 18:00   
ΠΑΟΚ-Μαρούσι   27 2011 18:00  NOVASPORTS  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου