Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Θέλει εξωτερικό ο Τζόρβας

Για άλλες πολιτείες ετοιμάζεται ο Αλέξης Τζόρβας το ερχόμενο καλοκαίρι. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIF-Pro), ο διεθνής τερματοφύλακας εξέφρασε την έντονη απογοήτευση του με όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προσθέτοντας πως θα επιδιώξει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Ελλάδας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη αναζητεί σύλλογο στο εξωτερικό με προτίμηση στην Ιταλία, ενώ ο μάνατζέρ του εκτιμά πως σύντομα θα έρθει επίσημη πρόταση για την παραχώρησή του. Οι «πράσινοι» δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό της τάξεως των 2-3 εκατ. ευρώ.
Εφόσον πωληθεί ο Τζόρβας, πρώτη επιλογή για την αντικατάστασή του αποτελεί ο Μιχάλης Σηφάκης. Αν δεν είναι εφικτό να αποκτηθεί ο διεθνής γκολκίπερ του Άρη, τότε οι «πράσινοι» πιθανότατα θα στραφούν σε λύση από το εξωτερικό. Χωρίς να αποκλείεται να γίνει και η έκπληξη από την ελληνική αγορά (υπήρξαν φήμες για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο της Κέρκυρας και τον Γιούργκεν Μάχο του Πανιωνίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου