Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

«Αυτός είναι ο Μπαλοτέλι»

Τρεις σεζόν έζησε στην Ίντερ τον Μάριο Μπαλοτέλι και τις παραξενιές του ο Μάσιμο Μοράτι, για αυτό και δεν του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο αποβλήθηκε ο νεαρός επιθετικός στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ντιναμό Κιέβου για το Europa League. Ο πρόεδρος της Ίντερ, που συμφώνησε στην πώληση του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι, δήλωσε πως ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του νεαρού φορ μπορεί να αποδειχτεί καταστροφικός για την ομάδα του, αλλά ευεργετικός για τον ίδιο: «Αυτός είναι ο Μπαλοτέλι. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Στη ζωή είναι εύκολο να αλλάξεις τα πάντα, όχι όμως και την προσωπικότητά σου. Αυτό έχει και τα θετικά του στοιχεία, καθώς έχει πάντα κίνητρο να μάχεται και να αποδεικνύει την αξία του».
Συμπληρώνοντας, ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» εκτίμησε πως αργά η γρήγορα ο 21χρονος φόρ της Μάντσεστερ Σίτι θα γυρίσει στην Ιταλία: «Αν και όλοι τον βλέπουν σαν έναν σκληρό άνθρωπο, πιστεύω πως θέλει να αισθάνεται κοντά στην οικογένειά του και για αυτό πιστεύω πως θα επιστρέψει στην Ιταλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου