Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η προσφορά Αδαμίδη σε Μπλάνκο

Η προσφορά Αδαμίδη σε ΜπλάνκοΤην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η τελική προσφορά του Σταύρου Αδαμίδη στον Ίσμαελ Μπλάνκο, στον οποίο διεμήνυσε ότι τον θέλει και θα το αποδείξει και οικονομικά, με 600.000 ευρώ καθαρές αποδοχές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) Τι άλλαξε;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Score, η πρόταση της ΑΕΚ προς τον Αργεντινό θα είναι για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και η οικονομική προσφορά θα φτάσει το 1,1 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους και την Εφορία.
Αυτό σημαίνει ότι ο «Ζορό» θα βάλει στο… παντελόνι του περίπου 600.000 ευρώ καθαρά, κάτι που σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πλέον σκοπό να προτείνουν ένα συμβόλαιο κοντά στις απαιτήσεις του Λατινοαμερικάνου επιθετικού, ώστε να τον «καλύψουν» και να μείνει στην ομάδα.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική υπογραφή νέου συμβολαίου στα μέσα της εβδομάδας που έρχεται και όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ελπίζουν σε… happy end!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου