Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο παίκτης που "ταπείνωσε" τον Ρόνι!

Ο παίκτης που "ταπείνωσε" τον Ρόνι!Θύμα των δικών του τρικ έπεσε ο Ροναλντίνιο στο τελευταίο παιχνίδι της Φλαμένγκο, με παίκτη της Μουρίσι να τον ντριμπλάρει περνώντας τη μπάλα πάνω από το κεφάλι του.
 Ο "δράστης" ήταν το Νο 9 της Μουρίσι, ο μέσος Έβερλαν, σε μία φάση που έλαβε χώρα στο πρώτο ημίχρονο και η οποία έμεινε για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του.

"Χάσαμε, όμως χάρηκα για το γεγονός ότι κατάφερα να αφήσω άφωνο τον Ροναλντίνιο", δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του ματς, κατά τη διάρκεια του οποίου έκανε και άλλες "ποδιές" σε παίκτες της αντίπαλης ομάδας.
Για την ιστορία, η μνημειώδης ντρίμπλα του Έβερλαν στον Ροναλντίνιο έγινε στο στάδιο "Rei Pelé di Maceió", με περίπου 16.000 οπαδούς να αποθεώνουν τον παίκτη της Μουρίσι για το ποδοσφαιρικό θράσος που επέδειξε...

Όσον αφορά στο τελικό αυτό αποτέλεσμα, εκεί χαμογέλασε η Φλαμένγκο, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου