Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Κοντά σε ανανέωση ο Ντάνι Αλβες

Κοντά σε ανανέωση ο Ντάνι ΑλβεςΘετική εξέλιξη φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση με την ανανέωση του συμβολαίου του Ντάνι Αλβες με την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με καταλανικά ρεπορτάζ η επέκταση είναι το πιο πιθανό σενάριο.
Μετά από αρκετά ραντεβού που οδηγήθηκαν στο κενό, ο Βραζιλιάνος μπακ είναι κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μπλαουγκράνα. Οπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της El Mundo Deportivo, η πλευρά του 28χρονου και οι Καταλανοί βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας τους, που λήγει το 2012.

Τους προηγούμενους μήνες είχε δοθεί η εντύπωση ότι οι πιθανότητες να παραμείνει στο «Καμπ Νου» είναι πολύ λίγες καθώς οι απαιτήσεις του πρώην άσου της Σεβίλλης ήταν υπερβολικές. Μάλιστα είχε γραφτεί ότι θέλει να λαμβάνει μισθούς ανάλογους του Λιονέλ Μέσι, κάτι το κόπηκε μαχαίρι από τους ανθρώπους των Μπλαουγκράνα. Πλέον όλα έχουν αντιστραφεί προς το καλό για τους φίλους της Μπαρτσελόνα καθώς στην Ισπανία υπάρχει η αίσθηση ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου