Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Φοβάται το… ρεζιλίκι ο Πελέ!

Φοβάται το… ρεζιλίκι ο Πελέ!Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου  παραδέχτηκε ότι η χώρα του ρισκάρει να γίνει περίγελος με την ανάληψη του Μουντιάλ το 2014, αν δεν κυλήσουν όλα όπως έχουν προγραμματιστεί.
«Η Βραζιλία βρίσκεται εν μέσω ενός τεράστιου ρίσκου να ρεζιλευτεί για τη διαχείριση της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου», τόνισε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους ο Πελέ και επεσήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα του στις συγκοινωνίες και αεροπορικές μεταφορές.
«Η καθυστέρηση στα έργα υποδομών είναι σίγουρα κάτι το ανησυχητικό. Όλοι γνωρίζουν πόσο παλέψαμε και πόσο δύσκολο ήταν  να καταφέρουμε να πάρουμε τη διοργάνωση του Μουντιάλ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 (στο Ρίο ντε Τζανέιρο). Γυρίσαμε όλο τον κόσμο ψάχνοντας για ψήφους και τώρα είμαστε σε δύσκολοι θέση για όσους δούλεψαν για αυτό το πρότζεκτ. Είμαστε υποχρεωμένοι να φιλοξενήσουμε με επιτυχία το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Τα κυρίαρχα προβλήματα φαίνεται να είναι οι συγκοινωνίες, αλλά υπάρχουν μεγάλα προβλήματα και στα αεροδρόμια. Όχι μόνο για τον κόσμο εδώ, αλλά και εκείνους που θα ταξιδέψουν για να έρθουν εδώ».
Ο Πελέ μίλησε ακόμη και για το «σκάνδαλο» με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Γκάνσο της Σάντος,  ο οποίος φοράει τη φανέλα του με το νούμερο 10, και τόνισε για ακόμη μία φορά τη δυσφορία για το… επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο 70χρονος αστέρας δήλωσε ότι ακόμη δεν έχει μιλήσει προσωπικά μαζί του, όμως συμβούλεψε τον παίκτη – ο οποίος επανέρχεται από τραυματισμό – να επιστρέψει πρώτα στα γήπεδα και να αγωνιστεί για την ομάδα του και μετά να σκεφτεί την μεταγραφή του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ζητάει επισταμένα να φύγει για μεταγραφή, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Πελέ ο οποίος δηλώνει – για ακόμη μία φορά – πως όλα αυτά είναι παιχνίδια των μάνατζερ και των εταιριών που φουσκώνουν τα μυαλά των ποδοσφαιριστών και συνεχώς ζητούν περισσότερα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου