Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αντίο και στο Κύπελλο!

Αντίο και στο Κύπελλο!Μετά το πρώταθλημα, η Τσέλσι είπε αντίο και στο Κύπελλο! Η Έβερτον επικράτησε  μέσα στο Λονδίνο με 4-3 στα πέναλτι (παράταση 1-1), έχοντας μάλιστα στείλει το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα» με γκολάρα του Μπέινς στο 119'!
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Τσέλσι, που είδε και τον στόχο του Κυπέλλου να χάνεται μετά τον αποκλεισμό από την Έβερτον στη ρεβάνς του 1-1! Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον Λάμπαρντ στο 83' να αποτυγχάνει να περάσει την μπάλα πάνω από τον Χάουαρντ και τον Φελαϊνί να πετυχαίνει γκολ στις καθυστερήσεις, το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στην παράταση η Τσέλσι πήρε το προβάδισμα καθώς στο 104' ο Ανελκά σέντραρε για τον Λάμπαρντ και ο διεθνής μέσος με σουτ έγραψε το 1-0! Οι πρωταθλητές κρατούσαν την πρόκριση μέχρι το 119', όταν και η Έβερτον κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Μπέινς εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα... συστημένη στο αριστερό «γάμμα» του Τσεχ! Το 1-1 έστειλε τις δύο ομάδες στα πέναλτι, εκεί όπου η Τσέλσι πάλι πέταξε στα σκουπίδια το προβάδισμα.

Οι «μπλε» ευστόχησαν με τον Λάμπαρντ και είδαν στη συνέχεια τον Τσεχ να αποκρούσει την εκτέλεση του Μπέινς, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για την ομάδα του Αντσελότι παρότι ο Ντρογκμπά έκανε μετά το 2-0. Ο Τζαγκιέλκα μείωσε και ο Χάουαρντ απέκρουσε το πέναλτι του Ανελκά. Ο Αρτέτα ισοφάρισε σε 2-2, ο Εσιέν και ο Χάιτινγκα ευστόχησαν με τη σειρά τους και στο τελευταίο πέναλτι της Τσέλσι, ο Άσλει Κόουλ έστειλε την μπάλα στις κερκίδες! Ο Φιλ Νέβιλ ευστόχησε και έκανε το 4-3, που έδωσε την πρόκριση για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου στην Έβερτον.

Σάββατο (19/02)
Τσέλσι-Έβερτον 1-1 (104' Λάμπαρντ -119' Μπέινς), 3-4 πέναλτι

Η διαδικασία των πέναλτι

Λάμπαρντ 1-0
Μπέινς - απέκρουσε ο Τσέχ
Ντρογκμπά 2-0
Τζαγκιέλκα 2-1
Ανελκά - απέκρουσε ο Χάουαρντ
Αρτέτα 2-2
Εσιέν 3-2
Χάιτινγκα 3-3
Άσλει Κόουλ -άουτ
Νέβιλ 3-4

Κυριακή (20/02)
Μάντσεστερ Σίτι-Νοτς Κάουντι


To πρόγραμμα για τον πέμπτο γύρο:

Σάββατο (19/02)
Στόουκ-Μπράιτον
Μπέρμιγχαμ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρόουλι

Κυριακή (20/02)
Φούλαμ-Μπόλτον
Λέιτον Όριεντ-Άρσεναλ

Δευτέρα (21/02)
Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι

Τρίτη (01/03)
Έβερτον-Ρέντινγκ

Τετάρτη (02/03)
Μάντσεστερ Σίτι ή Νοτς Κάουντι - Άστον Βίλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου