Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μπαμ με Σίλβα η Ατλέτικο

Μπαμ με Σίλβα η ΑτλέτικοΤο μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Νταβίντ Σίλβα θα προσπαθήσει να κάνει το καλοκαίρι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ισπανός διεθνής άσος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη Μάντσεστερ Σίτι και ψάχνεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Ο Σίλβα μετά τις πρώτες εβδομάδες προσαρμογής αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Σίτι, αλλά ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να συνηθίσει τον καιρό. Ο Σίλβα προέρχεται από τα Κανάρια Νησιά, όπου το χειμώνα συνήθως η θερμοκρασία είναι στους 23 βαθμούς περίπου και ο ίδιος το καλοκαίρι δεν ήθελε να αποχωρήσει από την Ισπανία, αλλά η Σίτι ήταν η μοναδική ομάδα που μπορούσε να διαθέσει τα λεφτά που ζητούσε η Βαλένθια. 

Η Ατλέτικο έχει προσπαθήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν να αποκτήσει τον 25χρονο άσο, χωρίς όμως επιτυχία, και ελπίζει η τρίτη φορά να είναι η «φαρμακερή». Βέβαια, επειδή ο Σίλβα δεν θα έρθει φθηνά, οι «ροχιμπλάνκος» το καλοκαίρι θα βγάλουν στο σφυρί αρκετούς ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουν να γεμίσουν τα ταμεία τους και να μπορέσουν να τον αποκτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου