Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ 90 +3 ΠΕΤΥΧΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

goal_ethniki_maltaΦετφατζίδης κέρδισε το φάουλ, Μήτρογλου προώθησε και Τοροσίδης σκόραρε σε ένα άκρως «ερυθρόλευκο» γκολ που έδωσε λυτρωτική νίκη για την Εθνικής μας στο 94, κόντρα στη Μάλτα! Είμαστε πλέον πρώτοι στον όμιλο!
Η Ελλάδα ήθελε τη νίκη απέναντι στην Μάλτα για ένα σωρό λόγους πριν την έναρξη του παιχνιδιού και έγιναν περισσότεροι όταν ο Τιμούρ Κετσπάγια μας έκανε το δώρο κερδίζοντας την Κροατία 1-0 με τη Γεωργία.
Ένα δώρο που «άνοιξε» ο Βασίλης Τοροσίδης στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης όταν με κεφαλιά έκανε το 1-0 και έσωσε την Ελλάδα από το κάζο της ισοπαλίας με την χειρότερη ομάδα του ομίλου. Πέμπτο γκολ του Έλληνα αμυντικού σε 36 εμφανίσεις με τα γαλανόλευκα.
Πρώτη στον όμιλο πλέον η Εθνική θα υποδεχτεί την Μάλτα τον Ιούνιο, χωρίς τους Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και τον Παπασταθόπουλο που αποβλήθηκε με αυστηρή απευθείας κόκκινη κάρτα για τάκλιν στον Μπογκντάνοβιτς στο 84′.
Μάλτα (Τζον Μπούτιγκιεγκ): Χάμπερ, Καρουάνα, Μάμο, Σκιμπέρας, Αγκιούς, Χάτσινσον, Μπογκντάνοβιτς, Μπρίφα, Μίσφουντ, Μπαζάντα, Τσεμπρί
Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος (70′ Μήτρογλου), Νίνης, Σαλπιγγίδης (62′ Φετφατζιδης).
Tα αποτελέσματα (6ος όμιλος)
Γεωργία-Κροατία 1-0
Ισραήλ-Λετονία 2-1
Μάλτα-Ελλάδα 0-1
Η βαθμολογία του 6ου ομίλου (σε 5 ματς):
1. Ελλάδα 11 
2. Κροατία 10
3. Γεωργία 9
4. Ισραήλ 7
5. Λετονία 4
6. Μάλτα 0
Δείτε το γκολ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου