Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ματέος: «Θεός ο Δέλλας»

Ματέος: «Θεός ο Δέλλας»Ο Νταβίντ Ματέος μίλησε σε συμπατριώτες του για τους πρώτους μήνες του στην Ελλάδα και χαρακτήρισε ως «Θεό» τον Τραϊανό Δέλλα. Ο Ισπανός στόπερ ανέφερε πως στόχος τη ΑΕΚ είναι η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Για τον Δέλλα: «Είναι ένας Θεός! Έχει παίξει στην εθνική ομάδα, στη Ρόμα και είναι πολύ αγαπητός εδώ. Το γκολ του απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντικό, γιατί ήρθε σε μια δύσκολη έδρα και μας χάρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στον Ατρόμητο, κάθε αντίπαλος μπορεί να μας κάνει τη ζημιά».
Για το 6-0 από τον Ολυμπιακό: «Δεν μας βγήκε τίποτα εκείνη τη μέρα. Κάναμε ένα κάκιστο παιχνίδι και το ξεχνάμε. Θέλουμε να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια, προκειμένου να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα play-offs και να διεκδικήσουμε τη θέση στο Champions League».
Για την Ελλάδα: «Ζουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο το ποδόσφαιρο, είναι όμως σεβαστό. Το ζουν με μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με την Ισπανία, και στους τίτλους, και στις νίκες, και στις ήττες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου