Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Κορυφή αλλά όχι φαβορί!

Κορυφή αλλά όχι φαβορί!Η Εθνική ομάδα ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2012, αλλά όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr  έχει δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να υπερβάλλει εαυτό για να προκριθεί στην τελική φάση.

Tα ματς της Ελλάδας
 Μάλτα (εντός) 4/6
 Ισραήλ (εκτός) 2/9
 Λετονία (εκτός) 6/9
 Κροατία (εντός) 7/10
 Γεωργία (εκτός) 11/10
 Αντιθέτως η Κροατία που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την Ελλάδα έχει τρία ματς στην έδρα της, άρα κρατάει στα χέρια της την τύχη της. Με Γεωργία, Ισραήλ και Λετονία. Μακριά από την έδρα της παίζει με την Μάλτα που είναι τελευταία και χωρίς βαθμό και επομένως η «μάχη» θα γίνει στο ματς του Καραϊσκάκη με την Ελλάδα. Ωστόσο, εάν έχει θετικό απολογισμό στα εντός και δεν δυσκολευτεί στην Μάλτα, μοιάζει το φαβορί για την πρώτη θέση.
 Τα ματς της Κροατίας
 Γεωργία (εντός) 4/6
 Μάλτα (εκτός) 2/9
Ισραήλ (εντός) 6/9
 Ελλάδα (εκτός) 7/10
 Λετονία (εντός) 11/10
 Η Γεωργία έχει μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρόκρισης αλλά κανείς δεν ξέρει εάν θα συνεχίσει να έχει την ίδια απόδοση. Επίσης και το πρόγραμμα της δεν είναι το καλύτερο, καθώς έχει δύο σερί ματς εκτός έδρας με δυνατούς αντιπάλους όπως το Ισραήλ και η Κροατία. Και μετά μπορεί να ακολουθούν Λετονία και Μάλτα, αλλά στο φινάλε των αγώνων του ομίλου παίζει με την Ελλάδα στην Αθήνα! Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να έχει ήδη βγει εκτός μάχης...

Τα ματς της Γεωργίας
Ισραήλ (εκτός) 29/3
Κροατία (εκτός) 4/6
Λετονία (εντός) 2/9
Μάλτα (εκτός) 6/9
Ελλάδα (εντός) 11/10

Η βαθμολογία μετά από 5 ματς
Ελλάδα  11
Κροατία  10
Γεωργία  9 
Λετονία 4
Μάλτα  0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου