Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Πλακώθηκε έξω από κλαμπ ο Βιθέντε!

Πλακώθηκε έξω από κλαμπ ο Βιθέντε!Σε καβγά έξω από κλαμπ της Βαλένθια τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/03) ενεπλάκη ο Βιθέντε. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ, ο Ισπανός άφησε δύο νεαρούς γεμάτους μώλωπες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Βιθέντε, ο οποίος ήταν μαζί με ένα άλλο άτομο, έφυγε από τον τόπο όπου έγινε το σκηνικό λίγο πριν φτάσει η αστυνομία. Οι δύο νεαροί που δέχθηκαν επίθεση, ισχυρίστηκαν ότι φωτογραφήθηκαν με τον Ισπανό παίκτη. Το συμβάν έγινε γνωστό πριν από την προπόνηση της Βαλένθια, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 10.30 το πρωί, ενώ άνθρωποι του συλλόγου τόνιζαν ότι δεν πρόκειται να προβούν σε σχόλιο πριν ο ποδοσφαιριστής παρουσιάσει τη δική του εκδοχή.

«Θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα (28/03) για να συγκρίνουμε αυτά που έγιναν από τις πληροφορίες που έχουμε και μετά θα παρθούν αποφάσεις. Αν είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα και δεν αποκλείουμε τιμωρία, όμως πρέπει να εξατάσουμε το θέμα», ανέφεραν οι πηγές μέσα από τη Βαλένθια.

Ο Βιθέντε Ροντρίγκεθ Γκιγιέμ, που τον Ιούλιο θα είναι 30 ετών, συμπληρώνει φέτος 11 χρόνια στην ομάδα, όμως εδώ και τέσσερις σεζόν αποτελεί εναλλακτική και συνήθως έρχεται στα ματς των Νυχτερίδων από τον πάγκο. Φέτος έχει 13 συμμετοχές (πέντε ως βασικός) και ένα γκολ ενώ έχει 38 συμμετοχές με την Εθνική και τρία γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου