Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ένας Μέσι δεν φέρνει την άνοιξη

Ένας Μέσι δεν φέρνει την άνοιξη

Iσόπαλες ΗΠΑ-Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε από το αμερικανικό κοινό, ανταπέδωσε με πολλές εξαιρετικές ενέργειες, αλλά αυτό δεν αρκούσε στην Αργεντινή, που έμεινε στο 1-1 με τις ΗΠΑ σε φιλικό ματς που έγινε στο «New Meadowlands», έδρα των ομάδων ράγκμπι (!) New York Giants και New York Jets, παρουσία 79.800 θεατών.

Η Αργεντινή προηγήθηκε στο 42’, όταν ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έκανε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια, σέρβιρε στον Άνχελ Ντι Μαρία που είδε το σουτ του να αποκρούεται από τον Τιμ Χάουαρντ, αλλά στην επαναφορά ο Εστέμπαν Καμπιάσο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 59’ με τον 18χρονο Χουάν Αγκουδέλο.

Την ερχόμενη Τρίτη η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Κόστα Ρίκα εκτός έδρας, ενώ οι ΗΠΑ θα φιλοξενήσουν στο Νάσβιλ του Τενεσί την Παραγουάη.



 ΔΕΙΤΕ ΤΑ GOAL ............


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου