Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ελλάδα: Πανέτοιμη για τη νίκη η Εθνική

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ τη Μάλτα, στο στάδιο «Τα Κάλι» (21:30, Mega) και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης για την τελική φάση του Euro 2012


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στη χώρα των Ιπποτών, χωρίς ευτυχώς να προκύψουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής.
Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές που κάλεσε προ ημερών. Αυτό σημαίνει ότι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, απέναντι στην Μάλτα, την ομάδα που δεν έχει συγκεντρώσει ούτε βαθμό στον προκριματικό όμιλο..
Στις τελευταίες προπονήσεις, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε να έχει καταλήξει σε σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ενώ στην άμυνα θα αγωνισθούν οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας.
Στη μεσαία γραμμή, στον άξονα θα είναι οι Κατσουράνης και Καραγκούνης. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης, ενώ πίσω του θα κινούνται οι Σαμαράς, Νίνης και Λυμπερόπουλος.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Βάινερ με βοηθούς τους Χένσκελ και Μπόρνχορστ και τέταρτο τον Ραφάτι.
Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια του 6ου ομίλου, η Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Κροατία (19:00 ώρα Ελλάδας), ενώ στις 20:05 το Ισραήλ θα υποδεχτεί την Λετονία σε μια αναμέτρηση όπου ο χαμένος θα πει αντίο στην πρόκριση. Οι δύο χώρες έχουν συγκεντρώσει από 4 βαθμούς, έως τώρα, και μόνο η νικήτρια θα μπορεί να ελπίζει...
6ος όμιλος
Ισραήλ-Λετονία 26/3
Γεωργία-Κροατία 26/3
Μάλτα-ΕΛΛΑΔΑ 26/3
 
Η Βαθμολογία του 6ου ομίλου (4 αγων.)
1.Κροατία 10
2. Ελλάδα 8
3. Γεωργία 6
4. Ισραήλ 4
5. Λετονία 4
6. Μάλτα 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου