Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Pole position για Φέτελ

Την πρώτη pole position της χρονιάς κατέκτησε οπαγκόσμιος ΠρωταθλητήςΣεμπάστιαν Φέτελ, στο Άλμπερτ Παρκ της Αυστραλίας. 

Ο Γερμανός πιλότος της Ρεντ Μπουλ ήταν και πάλι απολαυστικός ενώ ήταν και ο μόνος που «έσπασε» το φράγμα του 1:24.0 αφού έκανε χρόνο 1:23.529. Στην δεύτερη θέση θα βρίσκεται ο Λούις Χάμιλτον με ΜακΛάρεν και πίσω του ο Μαρκ Γουέμπερ με την άλλη Ρεντ Μπουλ.

Από την τέταρτη θέση θα ξεκινήσει ο Τζένσον Μπάτον με την ΜακΛάρεν και στην πέμπτη θέση θα βρίσκεται ο Φερνάντο Αλόνσο με την Φεράρι που απογοήτευσαν καθώς και ο έτερος πιλότος της «Σκουντερία», ο Φελίπε Μάσα, περιορίστηκε στην 8η θέση. Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Πετρόφ, Ρόζμπεργκ, Κομπαγιάσι και Μπουεμί.

Αύριο στις 9 το πρωί ο μεγάλος αγώνας από την πίστα του Άλμπερτ Παρκ.

Ο νικητής των κατατακτήριων δοκιμών, Σεμπάστιαν Φέτελ, δήλωσε:

«Θα δούμε πως θα πάει, αλλά έχουμε κάνει το πρώτο βήμα, το να ξεκινάς με αυτόν τον τρόπο την σεζόν είναι πολύ καλό. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να είναι η RB7  σε αυτό το επίπεδο. Ήταν μία ευχάριστη μέρα σήμερα, ήμουν πολύ γρήγορος και είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα».

Από την άλλη μεριά ο άτυχος Ρούμπενς Μπαρικέλο, ο οποίος έκανε λάθος και του κόλλησε το μονοθέσιο του σε μία αμμοπαγίδα, τόνισε:

«Νομίζω ήταν ξεκάθαρο λάθος. Σήμερα το πρωί είχαμε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων έτσι τα πράγματα ήταν λίγο βεβιασμένα. Δεν είχα πρόβλημα με τα ελαστικά, εγώ έκανα ένα ανόητο λάθος»   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου