Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

«Περήφανος για το πρωτάθλημα...»

 «Περήφανος για το πρωτάθλημα...»Χαρούμενος με την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στον κρίσιμο αγώνα της Αλγερίας με το Μαρόκο.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που έχει και τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Θέλουμε τη νίκη και για την πρόκρισή μας στο Κόπα Άφρικα, αλλά και για λόγους γοήτρου. Θα έχουμε στο πλάι μας και τους οπαδούς μας και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε», τόνισε σχετικά με το επερχόμενο ματς της Αλγερίας κόντρα στο Μαρόκο και στην συνέχεια ο 27χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό:

«Όλα είναι μια χαρά στην Ελλάδα. Ο τίτλος που κέρδισα με τον Ολυμπιακό είναι πρώτα μια μεγάλη υπερηφάνεια για την χώρα μου την Αλγερία. Σε προσωπικό επίπεδο ομολογώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το πρωτάθλημα.
Αυτό με κάνει να θέλω κι άλλα όμορφα πράγματα στο μέλλον, όπως να κερδίσουμε το παιχνίδι με το Μαρόκο. Θα κάνω από την μεριά μου ότι μπορώ για να σκοράρω. Αυτό θα είναι για μένα το κερασάκι στην τούρτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου